Speltips: England rak seger till 1.73 hos Expekt .

Tre poäng och harmoni i England efter EM-premiären - eller?

10.00 i odds på England - utan omsättning! →

Englands match mot Serbien slutade 1-0 och tre poäng var väl det viktigaste, men spelet lämnade enligt många betydligt mycket mer att önska. Efter det relativt tidiga 1-0 målet kändes det som man slog av på takten och mer försvarade den 1-0 ledningen man hade snarare än att gå för fler.
Defensivt såg man dock solida ut, men anfallsmässigt finns det så mycket mer att hämta. Frågan är om det är ett taktiskt beslut från Southgate att göra på det viset för att inte riskera något, men det lämnar åtminstone en hel del att önska trots segern.

Danmark fick en smakstart i sin premiär mot Slovenien efter Christian Eriksens mål redan efter dryga kvarten. Kvitteringen kom sedan med kvarten kvar och känslan efter matchen var nästan att Slovenien tillslut var närmare segern än Danmark.
Man var spelmässigt förande i den matchen, men jag är fortfarande inte helt övertygad om detta Danmark. Man har spelare som individuellt sett håller en väldigt hög nivå, men jag tycker inte riktigt man får ut så pass mycket som man kanske borde och har kvalitén för att göra.

Krampaktigt England

Jag tror inte alls det är omöjligt att vi får se ytterligare en lite krampaktig insats från England. Känslan är att dem mycket väl kan växa in i den här turneringen mer och mer, och Danmark kommer inte göra det enkelt för England.
Jag förväntar mig heller inga ändringar i Englands startelva. Det enda jag kan tänka mig är att Alexander-Arnold sätts åt sidan och antingen Mainoo eller Gallagher tar hans plats bredvid Rice centralt.

Att ta poäng är inget absolut måste för Danmark, men en förlust med större siffror skulle göra det betydligt mycket svårare att ta sig vidare som eventuell trea i gruppen pga målskillnad. Så att åtminstone hålla nere siffrorna vid förlust är nog prio.

Jag får inte känslan av att detta blir någon överkörning. Danmark kommer spela för sin överlevnad mot ett England som inte riktigt ser 100% ut. Jag tror dock att det finns goda chanser till att man löser ytterligare en lite seg och krampaktig seger, speciellt då jag som sagt inte är superövertygad om detta Danmark.

Den raka segern på England får räcka och spelas till 1.73 hos Expekt !

This is the stats tab
This is the post tip