Ett möte mellan toppen mot botten i denna grupp tror ni? Icke! Danmark toppar gruppen tillsammans med Slovenien på tretton pinnar, medan Finland och just Kazakstan flåsar dem i nacken med tolv inspelade poäng.

Kazakstan har chockat de flesta och vunnit fyra matcher i detta kval, där lördagens motståndare Danmark till exempel besegrades med 3-2. Det ska dock sägas att man har ett tufft spelschema kvar i gruppen. Tre av de sista fyra matcherna spelas mot toppkonkurrenterna Danmark, Finland och Slovenien, och samtliga på bortaplan.

Danmark har fått lite fart på sitt landslag igen efter förra årets svaga VM-slutspel och en inledande förlust i detta EM-kval. Tre vinster och ett kryss de senaste fyra matcherna där man senast lyckades göra 1-0 sent på Finland och få med sig tre poäng. Det finns även en revansch att utkräva efter Kazakstans seger mot Danmark senast med 3-2.

Kazakstans saga tar slut

Jag tror att Danmark har goda möjligheter att hålla nollan mot Kazakstan. Det är sällan Kazakstan är en del av några målexplosioner, där de tre senaste matcherna har slutat 1-0 åt något håll. Den offensiva kvalitén är begränsad och den ska Danmark kunna sätta stopp för. Danmarks defensiv har även sett betydligt bättre ut då man har hållit två raka nollor. Här tror jag man har god chans på en tredje raka.
Kommer Danmark upp i den nivån man har i sig hemma på Parken ska man inte ha några större problem mot ett Kazakstanskt landslag som har överpresterat ganska grovt hittills.

Danmark har inte råd att tappa många fler poäng i detta gruppspel eftersom det är så tajt, och det börjar även bli dags att lämna Kazakstan bakom sig. Jag tror tyvärr Kazakstans hopp om ett EM-slutspel släcks här och att Danmark vinner samtidigt som man återigen håller nollan.
Danmark vinna och hålla nollan finns till 1.66 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip