Viktig match för Danmark efter fiaskot borta mot Kazakhstan. Här är mitt speltips i matchen mot Nordirland.

EM-KVAL GRUPP G
2. Denmark 2 1 0 1 5:4 3
5. Nordirland 2 1 0 1 2:1 3

Senaste matcher

Kazakhstan - Danmark 3-2

Schmeichel - Bah, Kjaer, Nelsson, Maehle - Hojbjerg, Norgaard, Jensen - Wind, Hojlund, Damsgaard

Nordirland - Finland 0-1

Peacock-Farrell - Cathcart, McNair, Lewis, Brown, Ballard, Bradley, Thompson, Charles, Washington, Charles

Hur hanterar Danmark kollapsen?

Danmark ledde faktiskt med 2-0 borta, efter Hojlunds dubbel, mot Kazakhstan när kollapsen startade. 1-2 i minut 73, 2-2 i 86' och 3-2 i 89'. Otrolig utveckling på den matchen och Kasper Hjulmand var förstås en väldigt missnöjd tränare. Danmark slog Finland med 3-1 i den första omgången och därefter torsk mot kazakerna. Det som verkligen talar för Danmark här är dels hemmaplansfördelen men även att två kanonspelare är tillbaka i form av Christian Eriksen och Andreas Christensen. Rasmus Hojlund på topp ryktas det mycket om och han är i form. Det finns även gott om alternativ på bänken. En preliminär elva kan se ut så här:

Danmark (4-3-3): Schmeichel - Bah, Kjær, Christensen, Mæhle - Højbjerg, Eriksen, Jensen - Braithwaite, Højlund, Lindstrøm

Nordirland föll hemma mot Finland senast och Martin O'Neill har en del skadebekymmer när han ska ta ut sin elva. Jonny Evans är tillbaka men annars är det många återbud. 62-rankade Nordirland förväntas spela lågt försvar här och ett kryss är nog taget på förhand.

Nordirland (5-3-2): Peacock-Farrell - Bradley, Evans, Brown, Ballard, Lewis - McNair, Charles, Saville - Charles, Lavery

Men jag tror att ett revanschsuget Danmark kommer få hål på gästerna förr eller senare. Det är trots allt lite stolthet på spel efter insatsen senast och stärkta av Eriksen och Christensen tillbaka vinner man.

SPELTIPS
Jag spelar Danmark och under 3.5 mål till 1.82 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip