Norge gästar Danmark på lördagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. 

TV: Uppsnack & rekar (Grupp A)Danmark mot Sverige blev en rätt underhållande match i onsdags. Full fart framåt från start och rätt många avslut. Kunde blivit betydligt mer än tre mål i en rätt så öppen match. I den matchen kunde inte Simon Kjær, Andreas Christensen eller Victor Nelsson spela för danskarna, vilket kanske bidrog till att defensiven såg lite sämre ut än normalt. Tveksamt kring dessa igen nu bara ett par dagar senare och med EM en vecka bort, inga onödiga risker kommer tas. 

Unitedstrikern Højlund fick lite kritik i media efter den matchen, han lär vara revanschsugen och borde vara sugen på att hitta nätet inför EM-allvaret. Lördagsmatch, nordiskt derby...även om det är en vänskapsmatch tror jag det kommer bli relativt fartfyllt och inspirerat här.

Norges offensiv...

Vi får se hur Norge matchar sitt lag. Vi vet att deras offensiv med Haaland och Ödegaard är riktigt fin. Bakom dessa giganter finns City-Bobb och ett par gubbar till. Bra besked i veckan när Kosovo avfärdades med 3-0 efter Haaland-hattrick. 

Precis som för Sverige är det defensiven som är ett problem för Norge, släpper in lite för många billiga mål. Har inget att förlora här, kan åka till Danmark och bjuda upp. Inget EM att ta hänsyn till. 

Jag tror på bra chans att bägge lagen gör mål här. Tror inte vi behöver stanna på 1-1 heller, ser inte matchen frysa ut i ett sånt kryss. Därför gillar jag överspelet till ett i mitt tycke högt odds här. 

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip