Dags för semifinal i mästerskapet och i den första matchen ställs vårt grannland Danmark mot Österrike.
Två outsiders inför turneringen som har bra lag och som skrällvann i sina respektive kvartsfinaler.

Danmark vann sina kvartsfinal mot stornationen Tyskland. En mycket underhållande match, där det mesta handlade om anfallspel. Danmark har två riktigt bra anfallare längst upp. Nadim och Harder är sylvassa och ställer till problem för vilken backlinje som helst. Danmarks defensiv håller jag inte lika högt utan där har man stora brister. Laget blir alldeles för avvaktande när man backar hem och faller för mycket in i egen målvakt. Något som Tyskland borde dragit mer nytta av än vad man gjorde.

Österrike imponerar även dem. Gjorde näst mest mål i gruppen och har en bra offensiv. Man slog ut Spanien efter straffar i kvartsfinalen. Matchen slutade 0-0 men sett till matchen så borde Spanien vunnit den. Men Spanien letade för mycket när man hade pressen och man ville inte ta skotten när möjligen gavs. Vilket gjorde att Österrike kunde bli ganska stabila med att ligga långt och försvara. När nu Danmark står på andra sidan blir det en annan match för Österrike. Danmark kommer gå mycket rakare än vad Spanien gjorde och det kan ställa till problem för Österrike.

Danmark har fått en ypperlig chans att få spela EM-final i detta mästerskap. Mot Österrike bör man ta den med den offensiva spetsen man besitter i laget. Litar dock inte på defensiven och tycker att överspelet lockar med tanke på linan som erbjuds.

Jag spelar Ö2,0 AH mål @1.925 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip