Speltips: Danmark rak seger till 2.28 hos X3000 .

Vidöppna grupp C ska tas i mål och vi ska sätta tänderna i matchen mellan Danmark och Serbien, där båda lagen fortsatt har chans på avancemang.

Få 10x på Danmark - utan omsättning →

Danmark har inlett detta EM med två raka kryss, först mot Slovenien och sedan senast mot England. Krysset mot Slovenien var väl ingen höjdare, men mot England bjöd man upp till dans på ett fint sätt.
Bortsett från Harry Kanes 1-0 lät man inte England komma till målchanser överhuvudtaget. Man kanske inte skapade jättemycket heller, men man var i princip lika nära ett segermål som England var.

Serbien kom undan med blotta förskräckelsen senast mot Slovenien när man kvitterade sent och höll liv i sitt mästerskap åtminstone en match till. Luka Jovic hoppade in och blev första anfallare att göra mål för Serbien, då både Mitrovic och Vlahovic fortsatt står på noll poäng framåt.
Man var väl inte underlägsna på något sätt i den matchen, men det är något som inte stämmer för detta serbiska landslag, som så många gånger förr. Man känns inte helt i synk och med både Mitrovic och Vlahovic ur form känns offensiven rätt kall. Lägg därtill att lagkapten Tadic varit ute och svingat i media. Känns inte helt harmoniskt.

Det danska kollektivet segrar

Danmark har väl inte imponerat kopiöst mycket, men jag tycker trots allt man sett bättre ut än Serbien hittills. Serbien känns inte helt synkat, och när storstjärnorna är så pass formsvaga som man är har man inte så mycket kvar att komma med.

Båda storstjärnorna Milinkovic-Savic och Mitrovic, numera hemmahörande i Saudi, känns helt ur form. Milinkovic-Savic har varit extremt svag hittills i det här mästerskapet, och det är en spelare som behöver vara bra för att Serbien ska vara bra.

Danmark imponerade inte på mig i landskamperna inför mästerskapet heller, men man har en tendens att få med sig resultat oavsett.
Christian Eriksen har haft ett fint mästerskap hittills, men det är främst det danska kollektivet som jag håller högre än Serbiens för tillfället, och det känns som en anledning om något att backa dansken i detta möte.

Den raka segern på Danmark får sig en chans till 2.28 hos X3000 !

This is the stats tab
This is the post tip