Sverige har under Hamrén aldrig varit speciellt förmögna att kunna spela på ett resultat. Framförallt har laget aldrig varit speciellt förmögna att kunna spela försvarsspel överhuvudtaget. Exempel finns i överflöd och senaste exemplet hämtar vi för tre dygn sedan då Sverige leder hemma mot Danmark med 2-0, har biljetten till EM klar men istället för att stänga matchen, antingen genom att kontra in 3-0 eller bara hålla 2-0 så lyckas man släppa in 2-1. Skit samma på vilket sätt målet tillkommer. Skit samma vilka anledningar som finns. Vilka byten Danmark gjorde, vilka spelare som var trötta i Sverige eller vilken typ av matchbild som hade varit och höll på att bli. Min poäng är att inte ens då lyckades Hamrén undvika att släppa in mål.

Med ett Danmark med vind i segeln som har fått en gratischans tillbaka framför vilda hemmafans som bara har en möjlighet att gå vidare tror jag det är i princip omöjligt för Sverige att hålla nollan i denna match.

MEN. Med det sagt är det inte omöjligt att Sverige klarar det här. 2-1 är trots allt ett okej resultat men de faktum att Danmark tilläts göra ett bortamål tvingar Zlatan och company att gå för minst ett mål. Något jag tror att Sverige har alla möjligheter att lyckas med, inte minst med tanke på vilken sits hemmalaget sitter i.

Hur mycket man än tänker på matchen och hur mycket jag än vrider och vänder på potentiella utgångar, kanske och what if-scenarior så kan jag inte se matchen sluta 0-0. Och oavsett vilket av lagen som tar ledningen så tror jag vi alla är rörande överrens om att det kommer bli oerhört svårt att freda sitt mål efter ett ledningsmål.

Det här luktar båda lagen gör mål så långt åtminstone jag har förmåga att känna lukt bland alla röda korvar och rökmoln inne på krogarna i Köpenhamn.

BLGM spelas till 1.91 hos bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

This is the stats tab
This is the post tip