Sverige gästar Danmark på onsdagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål. Testar även en liten peng på 0-0 (8.00) i matchen i ett correct score-spel. bet365 .

Om vi tänker bort coronan en sekund så kan vi konstatera att:
- Danmark har tävlingsmatcher söndag + kommande onsdag.
- Sverige har tävlingsmatcher lördag + tisdag.
- Lägg till att många spelare hade ligamatcher lördag/söndag helgen som gick.
- Schemat för klubblagen är på måna håll väldigt tajt.

Redan med de förutsättningarna kan vi konstatera att den här matchen kommer väldigt olägligt.
Lägg till att vi har en corona-pandemi där Danmark har sitt minkstrul. Och det blir en närmast bisarr match. Vem vill titta? Vem vill spela? Allt kommer handla om att inte belasta spelare och att försöka undvika att dra på sig skador.

Vi vet att Danmark saknar UK-baserade spelarna:
Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Jannik Vestergaard och Pierre-Emile Hojbjerg. Under tisdagen blev det klart att Robert Skov har corona och att Frederik Rønnow, Yussuf Poulsen, Rasmus Falk Jensen, Pione Sisto, Anders Dreyer, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz och Martin Braithwaite är satta i karantän.

Danskarna har tvingats kalla in ett flertal ersättare för att få ihop lag. Kommer bli ett ihoprafsat reservbetonat lag som inte är samspelta.

Sverige saknar brittiska öarna-boende Ken Sema, Nilsson-Lindelöf, Olsen, Krafth och Helander. Tre reserver har kallats in i truppen för att ersätta dessa. Ser vi till förra samlingen så blev det ingen speltid i träningsmatchen mot Ryssland för Forsberg, Ekdal, Olsson och Berg m.fl. Med tanke på att det väntar viktig (Nations League-viktig) tävlingsmatch med bara två vilodagar på lördagen kan jag inte tänka mig att stjärnorna spelar. Blir följande elva:

Kristoffer Nordfeldt -
Mattias Johansson, Carl Starfelt, Marcus Danielson, Martin Olsson -
Mattias Svanberg, Gustav Svensson, Jens Cajuste, Oscar Hiljemark -
Alexander Isak, Robin Quaison

Men som sagt - det här lär bli tempofattigt och utan "brinn". Icke samspelta lag och bör också bli en hel del byten. Underspelet känns klart troligt och jag blir inte förvånad om vi får se en 0-0-match, precis som när lagen träningsspelade inför VM 2018.

This is the stats tab
This is the post tip