Amerikanska MLS har en nattmatch på menyn och detta från Audi Field i Washington där DC United tar emot Nashville och min spelidé här är att matchen passerar med få mål, vilket också spelas till 1.85 hos bet365 .

DC United kliver in som knappa favoriter. Hemmalaget för dagen har tagit 14 poäng på lika många framträdanden i MLS och hittills har de en målskillnad på 17-24. Totalt har åtta av 14 ligamatcher passerat med över 2,5 mål, men som hemmalag är det fyra av åtta och här har de historiskt sett inte stått för några större målkalas när Nashville varit på besök.

Nashville är i sin konferens placerade på en sjätteplats och för deras del har det blivit 23 poäng på 16 ligamatcher. Gästerna har en målskillnad på 19-18 och för dem är det totalt sju av 16 ligamatcher som passerats med över 2,5 mål och som bortalag har det gått över 2,5 fullträffar i fyra av tio.

Senast lagen möttes? 0-0.
Innan det? 5-2.
Men innan det... då hade vi två raka under 2,5.

Det är alltså endast en av de fyra matcher i inbördes möten som lagen hunnit med som passerat med minst tre mål gjorda och då blev det å andra sidan ett riktigt målkalas. Min idé till denna match är att det återigen bjuds på få mål, så här väljer jag att gå för ett underspel.

SPELTIPS
Under 2,5 mål i matchen spelas till 1.85 hos bet365 .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip