Serieledarna Djurgårdens IF ångar på i Allsvenskan men också i Europa. Ett landslagsuppehåll mitt i det hårda matchandet kom också väldigt lägligt. Laget hade flertalet skavanker på viktiga spelare och hade inte vilan kommit så hade nog Djurgården kunnat få sig ett par tuffa matcher. Nu är dock läget positivt med utvilade spelare och skadeläget ser ljust ut med alla tillbaka i full träning.

Det ser även bra ut för hemmalaget Degerfors IF som visat sig svårslagna under hösten. Läget i tabellen är fortfarande kritiskt men det känns som laget har en helt annan tro på situationen. Även nyförvärven har levererat och första gången på länge har man även en bra bredd. Nu ställs de inför tuffast möjliga motstånd på Stora Valla och det kommer krävas en riktigt bra prestation för att ta poäng.
______

Alltid svårt att veta hur lagen står sig efter landslagsuppehåll men oavsett brukar det bli lite mer försiktigt och allt sitter inte till 100%. Stora Vallas gräs brukar vanligtvis vara svårspelat under höstmånaderna och vi kan nog vänta oss en mer svårkontrollerad match. Degerfors kommer fortsätta att prioritera defensiven som sett betydligt bättre ut medan Djurgården har redan en hög klass och stabilitet i defensiven. Svårt att se en målrik match här.

Spel: Asian under 3 mål till 1.75 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip