Degerfors är klart på uppgång spelmässigt och visst borde det ge resultat snart. Senast ställdes man mot Hammarby på Tele2, en match som egentligen bara kunde sluta på ett sätt. Det vill säga, bekväm Hammarbyseger. Men trots 5-1 på resultattavlan så var inte matchen helt enkel, Degerfors hade sina chanser och fick Hammarby att behöva ändra om sitt mittfält. Det syns att Degerfors fått lite mer fart efter nyförvärven och man väljer att spela spelare som har större motivation.

GIF Sundsvall har nu sex raka förluster och det känns nattsvart just nu. Gjorde två sommarvärvningar men blev samtidigt av med Daniel Stensson som hade en stor roll på mittfältet. Sur förlust senast mot bottenkollegan Helsingborgs IF och nu får man inte så många fler chanser att lämna nedflyttningsplatserna.

Osäkra till spel i Degerfors är Nikola Djurdjic, Anton Kralj och Sebastian Ohlsson. Medan GIF Sundsvall har Forrest Lasso avstängd.
_______

Visserligen har GIF Sundsvall inte direkt spottat hörnor på bortaplan i år. Men i ett ångestmöte mot Degerfors som säkerligen blir öppet så tror jag inte Degerfors trycker ned Sundsvall för mycket under matchens gång. Det bör bli mycket fram och tillbaka med snabba kontringar. Tycker att det är en helt okej lina på GIF Sundsvall +3.5 hörnor. Förhoppningsvis tar Degerfors ledningen i den första halvleken och går inte in med för stor desperation på hemmaplan.
Spel: GIF Sundsvall +3.5 hörnor till 2.00 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip