Degerfors tar emot IFK Norrköping på måndagen.
Mitt speltips: Degen att ha flest hörnor i matchen. Betsson eller Nordicbet .

Nämnda bolag erbjuder i skrivande stund 2.05 på det här spelet.
Kambibolag som Expekt , LeoVegas och Unibet har 1.87.
bet365 1.80.

Betsson sticker ut en 15-20 punkter och redan där är spelet lockande. Men tycker spelet lockar även rent objektivt också.

Norrköping under Riddersholm är inte det offensivt lagda laget som äger matchbilden med bollinnehav de varit senaste 5-7 säsongerna. Hittills är det bara HBK som snittar lägre bollinnehav. Visst har Norrköping mött både Malmö och Bajen, två lag som gärna äger boll, men även i övrigt har de förlorat bollinnehavet mot Sirius och Värnamo klart. Satsar mer på vassa kontringar på Nyman och Sigurdsson. Kommer till relativt få avslut.

Även om Norrköping skapar en del egna hörnor också har de bara "vunnit hörnmatchen i matchen" en gång i Allsvenskan den här säsongen. Det var på Friends när AIK imploderade totalt. Annars skapade Sirius sju hörnor mot Peking, Värnamo femton, Blåvitt sex, Malmö åtta och Bajen fem. Så de har släppt till en hel del hörnor.

Degerfors bra hemma

Degerfors skapade sju hörnor borta mot Bajen. Tio mot Halmstad. "Kryssade" hörnmatchen 4-4 mot både Elfsborg och Djurgården. Enda gången de förlorat hörnmatchen hittills är mot Mjällby borta. Bara Malmö och Djurgården har fler crosses/90 minuter hittills.

Kommer från en slakt i Göteborg när Blåvitt fick ketchupeffekt och gjorde mål på exakt allt. 6-0 var större siffror än vad det borde ha blivit, men oavsett vilket var det ingen bra insats. Räknar med ett revanschsuget Degen som vill ha en reaktion här. Tycker Degerfors sett bra ut spelmässigt framför allt på hemmaplan. Jag tror de kommer vara spelförande här och ha mest boll.

Undviker vi en matchbild med tidig Degerforsledning som de sedan spelar på tycker jag de ska ha väldigt bra chanser att skrapa ihop ett anfallsspel som över 90 minuter genererar fler hörnor än Norrköping.

Speltips: Degerfors att ha flest hörnor. Även Degerfors att ha över 5,5 hörnor tycker jag är intressant, men väljer flest hörnor i matchen den här gången.
This is the stats tab
This is the post tip