Degerfors tar emot Sundsvall på söndagen.
Mitt speltips: Under 3,5 mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Sundsvall åkte som bekant på en tung skada för ett par veckor sedan, när Hallenius gick sönder. Han var tänkt som ledare och målskytt, en klassforward tillsammans med Pontus Engblom. Inför säongen en tänkbar MVP i hela serien typ. För ett lag som Sundsvall blir det ett väldigt tufft avbräck och de har ännu inte fått in en ersättare riktigt. I cuppremiären mot Elfsborg förra helgen gjorde de visserligen två mål. Men de skapade extremt lite utöver det. Nu är visserligen Degerfors ett sämre motstånd, men ändå inte så lovande.

Släppte iärlighetens namn till en hel del målchanser också, men ställs nu som sagt mot en motståndare som inte är lika vass.

Degerfors har som bekant tappat Edvardsen, som låg bakom extremt mycket i fjol. Han kommer nog bli ett väldigt tungt tapp och det återstår att se om Diego Campos från Costa Rica kan fylla det hålet. Jag är inte övertygad. 6-1 mot SKiljebo förra veckan är ett bra resultat, men division 2-motstånd är vad det är.

Två lag som på något sätt har en offensiv grundambition, men 3,5 mål är en lång lina i en tävlingsmatch. Tycker inte respektive offensiv ser sådär sylvass ut och jag tycker oddsen på olika överspel är nedtryckta alldeles för lågt. Under 3,5 är en bra startpositon i min bok varifrån du relativt tidigt kan ta dig ur och spela ö3.0, 2,75 eller 2,5 live om matchen verkar öppna upp sig.

This is the stats tab
This is the post tip