Superettan bjuder på bland annat Degerfors-Umeå på tisdagen.
Mitt speltips: Rak seger på hemmalaget.
1.83 hos Bethard , SpeedyBet & FastBet .

Tycker Degerfors inlett säsongen bra. Har sju poäng (2-1-1) och smyger med strax bakom toppen, vilket de mycket väl kan fortsätta göra över tid. Truppen ser bra ut tycker jag, med ett flertal potentiella matchvinnare/poängspelare för den här nivån - Astvald, Gravius, Bertilsson, Ayaz m.fl. Har spelare som gjort det bra förr på Superettannivån. Visst blir tappet av skyttekungen Björndahl till Örebro tufft över tid, men tycker de har en rätt inspelad trupp som ska kunna göra det bra i den här serien.

Bägge lagen får bara två vilodagar inför den här matchen, det borde vara en fördel för Degerfors, vars trupp ser rätt så bred ut.

Nykomlingen Umeå har 1-2-1 hittills. En rätt bra inledning, men spelschemat har varit hyfsat tacksamt. Fick bland annat vinna mot ett coronadrabbat AFC Eskilstuna i helt rätt läge. Stor spelaromsättning inför säsongen och jag känner mig rätt bekväm med att det blir bottenstrid. Lär ta majoriteten av poängen uppe i Umeå.
UFC saknade senast Alexis Bbakka och Bajram Ajeti , somhar gjort tre av Umeå FC:s fem mål i årets superettan. Nu laddar UFC om för match borta mot Degerfors – och då vill inte tränare Clarhaut ge några indikationer på vilka spelare som missar matchen.
– Inga kommentarer, säger han till VK.
Kring Jakob Bergman och Adam Chennoufi, som också saknades mot Öster på grund av skada var svaret detsamma

Degerfors brukar vara hemmastarka. Att det är spel utan publik har mindre betydelse i Superettan jämfört med Allsvenskan eftersom det sällan är något tryck att prata om. Nu brukar Degerfors förvisso ha okej publiksiffror, men jag tror fortfarande att deras hemmaplansfördel ska vara rätt tydlig. Bör vinna 8-10 hemmamatcher av 15 och det ska vara bra chans här hemma mot nykomlingarna från norr.

This is the stats tab
This is the post tip