Speltips: Degerfors vinner matchen till 1.93 hos Pinnacle

______

Degerfors börjar sakta men säkert lyfta ifrån bottenstriden. Poängen har tillkommit mot Stockholmslagen via bra insatser hemma på Stora Valla. Det har passat laget att få ligga och lura på kontringar, nu lär de däremot vara spelförande mot tabelljumbon Varberg. Ett Varberg med fyra raka förluster och en uppgivenhet man inte sett förut, nu pratas det om en hel del transfers i sommar för att kunna rädda säsongen.

Degerfors
Senaste match: Degerfors - Hammarby 2-2 (Expected goals wyscout 2.89-1.11)
En jämn första halvlek där Hammarby tog ledningen men som kort inpå drog på sig en målchansutvisning. Det ledde till en andra halvlek där Degerfors kunde styra spelet och göra både kvitteringen och ta ledningen inom ett par minuter. Därefter kändes det som segern var säkrad men Hammarby kom tillbaka ännu en gång och lyckades få med sig en poäng. Surt för Degerfors som verkligen behövt trepoängaren.

Varberg
Senaste match: BP - Varberg 2-1 (Expected goals 2.95-1.04)
Tycker BP visar redan i första halvlek att de är klart bättre än Varberg. De missar en straff efter tre minuter men därefter gör man två mål och Varberg är i brygga. Andra halvlek var mer chansfattig där Varberg försöker väcka laget med ett fyrmannabyte men som bara räcker till en reducering.

Båda lagen har släppt in flest mål i serien - Degerfors offensiv avgör mötet?

En jämn match på förhand att vänta där Varberg absolut kan störa Degerfors spel i den uppställda formationen. Men i ärlighetens namn har Varberg inte visat någon vidare kvalitet i år alls över 90 minuter, det är några bra halvlekar här och där men de har haft svårt att hålla ihop det. Degerfors må ha åkt på två rejäla förluster på bortaplan men hemma på Stora Valla är de alltid att räkna med. Tror Degerfors fart i offensiven kan skapa stora problem för Varberg likt den gjort mot Halmstad, AIK, Hammarby och Djurgården. Trots att det nu kanske blir mindre omställningsspel mot ett samlat Varberg. Mitt spel blir Degerfors vinner matchen till 1.93 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip