bet365 livestreamar matchen.

Måndagsmatchen i Spanien hämtas från La Liga 2, där Deportivo La Coruna tar emot Mallorca på Estadio Riazor. Det är en jämn match där marknaden har hemmalaget som en liten favorit till seger. Deportivo satsar på att ta en playoff plats för att sedan försöka kvala in till huvudligan och då krävs det faktiskt en seger redan här. Mallorca ligger bra till i kampen om playoff platserna och har även en chans på direktuppflyttning, så de kommer gå för en seger här. Därmed kan det smälla från båda håll.

Detta behöver verkligen inte bli någon tråkig match, även om marknaden är övertygad om att det blir en målsnål tillställning, med tanke på att det handlar om två högmotiverade lag som har mycket att spela för. Tabelltoppen ser ut på följande sätt:

1 Osasuna 81 poäng
2 Granada 75 poäng
-----
3 Albacete 71 poäng
4 Malaga 68 poäng
5 Mallorca 67 poäng
6 Cadiz 64 poäng
-----
7 Deportivo 61 poäng
8 R Oviedo 60 poäng

Deportivo och Mallorca har tre matcher kvar vardera att spela innan ligan är avslutad - medan alla andra lag har två matcher kvar denna säsong. Deportivo kommer från en tuff 0 - 1 förlust borta mot Lugo, men på hemmaplan presterar Deportivo väldigt bra och lyckas nästan alltid med bedriften att göra mål. I slutskedet har Deportivo spelat en offensivare fotboll än vad de har gjort mestadels tidigare under säsongen och kommer även att göra så här.

I den senaste hemmamatchen, när Deportivo flyttade upp positionerna, blev det 1 - 1 mot Cadiz, som också är en av huvudkonkurrenterna till playoff-platserna. Jag är övertygad om att vi kommer att få se en liknande uppställning från Deportivo.

Lite beroende på hur det går för tabelltvåan Granada så har Mallorca en god chans att sno åt sig direktplatsen till La Liga. Mallorca är ett av lagen med den absolut bästa formen, där de har fyra vinster på fem matcher. Vinsterna har kommit mot Rayo Majadahonda, Malaga, Sporting Gijon och Almeria i den senaste matchen. Även i förlustmatchen mot Gimnastic borta lyckades Mallorca göra mål och matchen slutade 1 - 2. Så med denna målform är Mallorca giftiga och kommer att utmana Deportivo - i synnerhet när ytor kommer att uppstå då Deportivo måste gå för en seger här.

Det erbjuds dubbla pengar på att båda lag åtminstone lyckas med bedriften att göra minst ett mål vardera. Med tanke på omständigheterna, formen och tabelläget är det en stor chans att vi får se båda lagen lyckas med detta. Så jag finner ett värde i oddset 2,00 och lägger ett spel på att båda lag gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Deportivo:
Daniel Gimenez, Saul Garcia, Pablo Mari, Domingos Duarte, Eneko Boveda, Borja Valle, Edu Exposito, Alejandro Bergantinos, Federico Nicolas Cartabia, Carlos Fernandez & Quique.

Bekräftad startelva - Mallorca:
Manolo Reina, Juan Sastre, Martin Valjent, Antonio Raillo, Pervis Estupinan, Ariday Cabrera, Marc Pedraza, Salva Sevilla, Daniel Rodriguez, Ante Budimir & Junior Lago.
---

This is the stats tab
This is the post tip