bet365 livestreamar matchen.

I den spanska andra divisionen, officiellt kallad för La Liga 2, har vi ett hett möte i bottenstriden då Deportivo La Coruna tar emot Racing Santander. Deportivo ligger sist i tabellen medan Racing Santander är nästsist med bara en poäng mer i tabellen. Så det är ett viktigt möte i en bottenstrid där varje poäng är helt avgörande. Deportivo har också vaknat till liv i grevens tid och tagit två raka segrar för att haka på kampen om överlevnad medan Racing Santander kommer med två oavgjorda matcher i bagaget.

Efter en bedrövlig start på säsongen, där Deportivo endast hade tagit en vinst på 20 spelade matcher kom en uppryckning äntligen. De har stått för två starka insatser när de har besegrat Tenerife hemma med 2 - 1 och formstarka Numancia borta med 1 - 0. Det var två imponerande insatser där Deportivo har fått en bra utdelning och tagit livsnödvändiga poäng. Baserat på insatserna som de har gjort tyder det mesta på att formsvackan är över, då spelet har stämt både framåt och bakåt i planen.

Så Deportivo är på gång igen.

Egentligen är det ingen större överraskning att Racing Santander ligger där de gör i tabellen. De är helt enkelt inte bättre än så. I nästan samtliga matcher där de har tagit poäng har de krigat till sig dem, genom hårt arbete och inte så mycket kvalité i spelet. Hemmastatistiken är helt okej. Bortastatistiken är den klart sämsta i ligan, med noll vinster, 7 oavgjorda matcher och 4 förluster. Senast blev det mållöst för Racing Santander när de gästade Mirandes, där Racing Santander knappt skapade något.

Det var tredje matchen i rad som Racing Santander inte lyckades göra mål.

Då Deportivo har hittat målformen kommer det att bli svårt för Racing Santander att hålla nollan. Gästerna själva har stora problem med att hitta nätet och det blir inte lättare mot Deportivo som har försvarat sig starkt på sistone. Formen är fin hos hemmalaget, som har rest sig och gjort bra ifrån sig så chansen är stor att vinsterna fortsätter när det sämsta bortalaget kommer på besök. Därmed finner jag värde i oddset 2.00 på en Deportivo seger och lägger ett spel på en rak etta i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip