I den nästsista omgången av spanska La Liga tar Deportivo La Coruna emot Villarreal på Riazor. Det är ett möte som inte betyder något för redan nedflyttade Deportivo, som alltså inte kommer att klara sig kvar. Medan för Villarreal så är matchen av betydelse för att säkra avancemanget till Europa League. Då Deportivo är ur form och Villarreal har spelat strålande på sistone ser jag ett bra värde i dubbla pengar på att Villarreal tar alla tre poäng i matchen.

Deportivo har kämpat tappert den här säsongen, men det har inte riktigt gått deras väg. Det har varit för många onödiga insläppta mål i matcher där de skulle ha vunnit och kryssat. Att hitta rätt fokus under 90 minuter har visat sig vara omöjligt denna säsong vilket har resulterat i att de åker ur la liga. Även om de tidigare inte har haft några större problem med att ta poäng mot Villarreal så är det ett helt annat Deportivo, som är omotiverade och ofokuserade, som tar sig an ligasexan.

Efter att ha hittat en strålande form åkte Villarreal på en förlust borta mot Barcelona med hela 1-5. Där gav Villarreal upp tidigt efter ett snabbt mål av Philippe Coutinho. Jag hävdar dock att Villarreal ändå, med tre segrar i ryggen innan Barca-mötet, är i en lysande form där Bacca presterar högt på topp, samtidigt som alla andra i laget också spelar på högsta nivå för tillfället. När det dessutom gäller att plocka viktiga poäng, för att inte tappa Europa League biljetten till Sevilla och Getafe, så kommer Villarreal att vara motiverade till att kriga till sig alla poäng i matchen.

Då motivationskurvorna och formkurvorna pekar olika för Deportivo och Villarreal finner jag ett stort värde i oddset 2.00 på att Villarreal bryter sin svit på ingen vinst på de fem senaste matcher mot Deportivo och lägger ett spel hos FastBet .
---
Preliminär startelva Deportivo: Ruben Martinez, Juanfran, Raul Albentosa, Fernando Navarro, Luisinho, Celso Borges, Guilherme, Michael Krohn-Dehli, Emre Colak, Adrian Lopez & Lucas Perez.

Preliminär startelva Villarreal: Sergio Asenjo, Jaume Costa, Victor Ruiz, Alvaro Gonzalez, Mario Gaspar, Manuel Trigueros, Rodrigo Hernandez, Pablo Fornals, Daniel Raba, Samuel Castillejo & Carlos Bacca.
---

This is the stats tab
This is the post tip