Både lagen gör mål spelas i playoff-matchen mellan Derby och Leeds. Till 1,92x hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Derby hade sin chans att säkra playoff-spel i förrförra matchen mot Swansea men spelade 1-1. I matchen efter den visade klubben styrka när de besegrade WBA förra helgen med 3-1. Enormt viktigt då segern innebar att de passerade Middlesbrough och spikade playoff till Premier League.
Frank Lampard har denna säsong varit med vid rodret och Derby har sett starkare ut.
Är obesegrade på hemmaplan i de sju senaste ligamatcherna och med ett målsnitt på 15/2 i de fyra senaste hemmamatcherna - inte pjåkigt.
22-åriga Harry Wilson är en stor bidragande faktor, han har hittat nätmaskorna 15 gånger i ligan denna säsong och kommer bli en viktig pjäs i detta dubbelmöte med Leeds.
Dras med lite defensiva skadebekymmer här. Trion Ashley Cole, Craig Forsyth och Curtis Davies missar första mötet.

Detta Leeds med Pontus Jansson som ankare. Har sett superstarka ut hela säsongen för att sedan tappa de mesta i de avslutande omgångarna. Nu är det ännu ett play off-spel som gäller och "Ponne" är en av de som har haft svårt att ladda upp på bästa sätt. Han har haft problem med en känning i en fot men hoppas innerligt att kunna delta under lördagen. Ser positivt ut.
Leeds kommer med en sämre form – har misslyckats med att vinna de fyra senaste ligamatcherna. Aningen otur dock... Uddamålsförlust mot Ipswich och Wigan plus 1-1 mot Aston Villa.
Jag ser Leeds som favoriter att ta hem det här dubbelmötet och ska ha en bra chans att fixa ett bra resultat inför returen.
Har mittfältaren Patrick Bamford avstängd samt Ezgjan Alioski och Barry Douglas skadade.

Troliga elvor
Derby: Roos – Bogie, Keogh, Tomori, Malone – Mount, Johnson, Holmes – Wilson, Waghorn, Lawrence.
Leeds: Casillia – Ayling, Cooper, Jansson, Dallas – Phillips – Hernandez, Klick, Roberts, Harrison – Roofe

Play off där viktiga poäng står på spel. Mötet i ligan på Pride Park Arena slutade 1-4 till Leeds så förutsättningarna finns där. I och med att det är ett dubbelmöte kan man tänka att första matchen kommer bli tajt och jämn men Derby är det lag som måste framåt och få med sig ett bra resultat. Ytorna kommer finnas där för Leeds.

SPEL: Både lagen gör mål till 1,92x
Hos Unibet , LeoVegas , 888sport

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip