bet365 streamar alla FA-cupmatcher.

Man United gästar Derby i den sista FA-cupmatchen den här rundan.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen.
Odds 1.80 hos bet365 .

Som alltid med FA-cupen handlar det om att försöka dechiffrera vad coacherna säger på presskonferenserna och försöka värdera hur viktig turneringen är för lagen.
- Derby ligger i mitten av Championship-tabellen. Långt upp till PL-strecken och långt ner till bottenångesten. Med andra ord kan de fokusera på den här turneringen. Har också en sån som Rooney, som lär vara väldigt inspirerad i den här matchen.
- Man United krigar om Europaplatserna i ligan. Varje poäng är viktig där och redan på söndag väntar ett derby mot Man City. Oavsett tabelläge är det alltid en viktg match såklart. Är också kvar i Europa League, där de möter LASK på torsdag. Saknar Pogba och Rashford sedan tidigare. Så inget optimalt läge. Spelade ett rätt starkt lag mot Wolves i första FA-cupomgången dock, skulle tro att det blir något sånt här den här gången:

Romero,
Dalot, Bailly, Maguire, Williams,
Fred, Mctominay
Mata, Lingard, James,
Ighalo

Derby har tagit 34/48 poäng i Championship på hemmaplan. Starka där och har nu lite av "årets match" inför hemmafansen. Bägge lagen har gjort mål i sju raka matcher för deras del. Borde ha hygglig chans att näta mot ett förmodat roterande Man United som inte känns särskilt bra defensivt ändå. Även ett roterande Man U borde ha chans att näta på ett mittenlag i Championship - så att båda lagen gör mål känns bra här.

1-2?

Speltips: Båda lagen gör mål - 1.80 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip