bet365 livestreamar matchen.

Fredagsmatchen i den franska Ligue 1 spelas på Stade Gaston Gerard där botten möter toppen när jumbon Dijon tar emot mästarna Paris Saint-Germain (PSG). Hemmalaget har förvånansvärt inte släppt in fler än ett mål per match, i snitt, vilket är ovanligt för ett bottenlag i fotbolls Europa. Dock gör inte Dijon några mål framåt heller och kommer att ha stora bekymmer med detta mot PSG, som är det laget i ligan som har det bästa försvaret. PSG vinner denna match utan något insläppt mål.

I mitt tycke har PSG varit ännu mer motiverade sedan Kylian Mbappe kom tillbaka från sin skada. Han själv har direkt spottat in mål, men även andra bredvid honom, samt att andra spelare på planen har lyft sig både på mittfältet och speciellt i försvaret. PSG kommer till denna match efter att ha slagit Marseille med 4 - 0 hemma. Dessförinnan blev det 5 - 0 borta mot Club Brugge i Champions League. Så PSG är glödheta och motiverade - och då är de väldigt svåra och jobbiga att möta.

Det är därmed ingen bra lottning för Dijon, som sliter rejält med formen, att ta sig an PSG nu. Dijons försvar har ändå gjort ett helt okej jobb, där laget har lyckats hålla nollan i tre raka hemmamatcher, som har spelats mot Nimes, Marseille och Strasbourg. Offensivt, dock, är det betydligt jobbigare då Dijon endast har ett mål framåt på de fyra senaste matcher. På 11 omgångar har Dijon bara gjort fem mål framåt - vilket givetvis är överlägset lägst i hela ligan. Det blir inte lättare direkt mot PSG heller.

För PSG är det laget som har släppt in minst mål i Ligue 1 på 11 omgångar, närmare bestämt endast fem mål bakåt. Endast tabellfyran Reims är bättre med fyra insläppta mål, men där har PSG gjort 25 mål framåt. Närmast ligger Monaco med sina 19 gjorda mål, så PSG är outstanding på alla sätt och vis i ligan. Här har inte Dijon något att hämta, annat än att försöka hålla siffrorna nere, men i övrigt ska det mycket till för att PSG inte vinner matchen utan att släppa in något mål.

Spelet blir därmed på en PSG vinst utan att båda lag gör mål till fantastiska 2.05 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Dijon:
Alfred Gomis, Ngonda Muzinga, Senou Coulibaly, Bruno Ecuele Manga, Fouad Chafik, Wesley Lautoa, Didier Ndong, Mama Balde, Mounir Chouiar, Jhonder Cadiz & Julio Tavares.

Bekräftad startelva PSG:
Keylor Navas, Colin Dagba, Abdou Diallo, Presnel Kimpembe, Juan Bernat, Idrissa Gueye, Marquinhos, Leandro Paredes, Angel Di Maria, Mauro Icardi & Kylian Mbappe.
---

This is the stats tab
This is the post tip