Stormakten Chelsea inleder sitt Champions League äventyr med att gästa Dinamo Zagreb på Maksimirstadion i Kroatien.

Dinamo Zagreb har tagit sig till gruppspelet genom att slå ut tre motståndare i kvalet. Imponerande! Chelsea tog sin biljett genom att komma trea i Premier League, bakom mästarna Manchester City och Liverpool. Även om Dinamo Zagreb är hemmastarka och har gjort det bra i kvalet så väger de för lätt i dessa sammanhang - speciellt då Chelsea spelarna har en hel del att bevisa.

Det blev ett starkt kval av Dinamo Zagreb, som tog sig förbi Shkupi, Ludogorets Razgrad och FK Bodø/Glimt. Vidare är de obesegrade i kroatiska HNL med sju segrar efter åtta omgångar och inga förluster. Dock är det en sak att dominera i hemlandet och något helt annat att ställas mot ett av världens bästa lag. En sak som laget sliter med är försvaret, som har släppt in mål i tio raka matcher, i alla sammanhang. Inget som håller när Chelsea, med Raheem Sterling i högform, står på andra sidan gräset.

Premier League säsongen har inletts lite sisådär för Chelsea, som ändå hade hoppats på bättre resultat. Med 10 poäng efter 6 omgångar ligger de ändå på en sjätte plats i tabellen. Chelsea vann London-derbyt mot West Ham senast, där de vände ett underläge genom mål av Ben Chilwell och Kai Havertz. Viktigt att andra spelare förutom Raheem Sterling, med 3 fullträffar, också har börjat skjuta in sig. Då Chelsea har en enorm kvalité i anfallsspelet bör de starka gruppspelet med en komfortabel seger.

Därmed blir det ett spel på att Chelsea vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en hemmaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak Chelsea seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1.

Speltips Dinamo Zagreb - Chelsea:
2 asian -1. Odds 1.88 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Dinamo Zagreb:
Dominik Livakovic, Stefan Ristovski, Josip Sutalo, Dino Peric, Robert Ljubicic, Dario Spikic, Arijan Ademi, Luka Ivanusec, Mislav Orsic, Bruno Petkovic & Martin Baturina.

Preliminär startelva - Chelsea:
Kepa Arrizabalaga, Wesley Fofana, Trevoh Chalobah, Kalidou Koulibaly, Reece James, Jorginho, Mateo Kovacic, Ben Chilwell, Mason Mount, Raheem Sterling & Kai Havertz.
---

This is the stats tab
This is the post tip