bet365 livestreamar matchen.

Omgång 3 av kroatiska 1. HNL inleds på Maksimirstadion i huvudstaden då Dinamo Zagreb tar emot Gorica. Marknaden har givetvis Dinamo Zagreb som megafavoriter till seger och allt annat vore ju en skräll. Dinamo Zagreb är det bättre laget, på alla sätt och vis, med en bättre fotbollsspelare på samtliga positioner i laget. Dessutom har Dinamo Zagreb inlett säsongen på starkast möjliga sätt och vunnit två matcher stort - så jag är övertygad om att detta blir ännu en storvinst för Dynamo Zagreb.

Dinamo Zagreb är det bästa laget i Kroatien och är förhandstippade att vinna ligan igen. Förra säsongen vann de ligan med 92 poäng på 36 matcher, hela 25 poäng före tabelltvåan Rijeka, så det visar vilken klasskillnad det är mellan Dinamo Zagreb och de övriga lagen i Kroatien. Denna säsong har de inlett minst lika piggt. Dinamo Zagreb har kvalat sig vidare enkelt till den tredje omgången av Champions League, genom att slå ut Saburtalo med 2 - 0 borta och 3 - 0 hemma, och även presterat bra i ligan.

Det har inte gått att se några som helst premiärnerver hos Dinamo Zagreb, som har totalt spelat ut sitt motstånd i de första två omgångarna. Både mot Lokomotiva hemma och Slaven borta har Dinamo Zagreb gått segrandes med 3 - 0. De har kontrollerat båda matcherna och enkelt kunnat vinna med betydligt större siffror. Defensiven är grym, där de försvarar sig väl med nästan hela laget. Om vi inkluderar alla tävlingsmatcher så har Dinamo Zagreb inte släppt in något mål på de fem senaste matcherna.

Detta visar Dinamo Zagrebs defensiva styrka. I offensiven så har det varit olika målskyttar i båda matcherna, utom Bruno Petkovic som har gjort mål i båda ligamatcherna. Dinamo Zagreb är klasser bättre än nästa motståndare, Gorica, också. Gorica har förvisso inlett piggt, med en seger mot Osijek med 3 - 1 och en oavgjord match, 1 - 1 mot Inter Zapresic, men båda dessa matcher har kommit på hemmaplan. Att åka till Maksimirstadion är en helt annan uppgift, som inte Gorica ska kunna klara av.

Jag är övertygad om att Dinamo Zagrebs framgång fortsätter, både offensivt och defensivt, då det finns inget som tyder på något annat i nuläget. Efter två raka 3 - 0 segrar är jag övertygad om att storvinsterna fortsätter och att Gorica inte kan stoppa dem. Så för min del blir det ett rakt handikapp spel på asiatiska -1,5 mål i matchen för Dinamo Zagreb, till 1.85 i odds.

Själva oddset hittas hos bet365 .

---
Preliminär startelva Dinamo Zagreb:
Dominik Livakovic, Lovro Majer, Amer Gojak, Mario Situm, Antonio Marin, Iyayi Atiemwen, Nikola Moro, Petar Stojanovic, Marko Leskovic, Dino Peric & Bruno Petkovic.

Preliminär startelva Gorica:
Kristijan Kahlina, Musa Muhammed, Aleksandar Jovicic, Maks Juraj Celic, Michal Maslowski, Matija Dvornekovic, Marijan Cabraja, Farouk Miya, Mario Marina, Kristijan Lovric & Cherif Ndiaye.
---

This is the stats tab
This is the post tip