Dinamo Zagreb jagar en slutspelsplats i CL eller EL mot klara gruppsegraren Man City.
Mitt speltips: Över 3,5 hörnor för hemmalaget. Spelas hos Betsafe eller Nordicbet .

Mycket spännande upplösning i den här gruppen:
- Man City är klara gruppsegrare redan.
- Sjachtar tar emot Atalanta. Resultatet i den matchen har stor betydelse för Zagreb såklart. Vinner Atalanta har Zagreb faktiskt chans att nå CL-slutspel om de själva lyckas vinna.

Tabellen:

1 Man City 5 3 2 0 12-3 11
2 Sjachtar Done 5 1 3 1 8-10 6
3 Din Zagreb 5 1 2 2 9-9 5
4 Atalanta 5 1 1 3 5-12 4

Helt klart är att hemmalaget måste försöka "gå" för det här. Kryss eller förlust spelar ingen större roll egentligen. Man City är såklart alltid en svår uppgift, men det måste vara ett bra tillfälle att spela mot Guardiolas gäng här. Skador på Sane, Aguero, Stones, Laporte sedan tidigare. Fernandinho avstängd. Viktig och, åtminstone på pappret, småknepig match mot Arsenal till helgen. Lär öppna för spelare som Foden, Otamendi, Bravo och Garcia. Finns liksom ingen anledning att matcha bästa laget för City.

Ett roterande City utan något att spela för måste ju vara lättare att ställas mot, ser framför mig att kroaterna får betydligt mer att säga till om än om det varit en tävlingsmatch med bästa möjliga bortalag. Borde kunna generera ett anfallsspel som mynnar ut i ett hörnantal som slår den här relativt låga linan. Är normalt sett ett lag som spelar till sig en hel del hörnor. Har slagit den här linan i två av gruppspelsmatcherna.

Man City släpper normalt till få hörnor, men här borde de rimligtvis ha lite mindre boll än vanligt då elvan väntas bli lite sämre. Mot ett heltaggat hemmalag som måste gå framåt för att vinna borde det bli en del försvarsspel.

Speltips: Över 3,5 hörnor för Dinamo Zagreb - odds 1.66 hos Nordicbet eller Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip