Ett spännande avgörande har vi att vänta i grupp C där Manchester City redan är klara gruppsegrare men där resterande tre lag har chans på avancemang.

1 Man City 5 3 2 0 12-3 11
2 Sjachtar Done 5 1 3 1 8-10 6
3 Din Zagreb 5 1 2 2 9-9 5
4 Atalanta 5 1 1 3 5-12 4

Dinamo Zagreb behöver hjälp från Atalanta samtidigt som de själva behöver vinna hemma mot Manchester City. En tuff uppgift för hemmalaget men med tanke på att City är klara och möter Arsenal på söndag så kan vi förvänta oss en roterande elva från Pep Guardiola.

Manchester City förlorade derbyt mot United i lördags och City är nu långt bort från Liverpool i toppen. De har viktig match i London på söndag mot Arsenal så kommer troligtvis få se en elva som inte är ordinarie. Citys trupp är bred så det kommer vara en riktigt bra elva ändå men matchformen och hur samspelta de kommer vara är ett frågetecken.

Dinamo Zagreb måste framåt. Det finns inte så mycket att spara på i matchen för deras del. De kommer att behöva gå framåt vilket City kommer få lägen utav men den risken får Zagreb ta. Att spela för 0-0 vinner inget av lagen på så jag tror vi får se en rätt öppen match.

Jag spelar över 8,5 skott på mål @1.82 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip