Milan gästar Dinamo Zagreb i tisdagens CL.
Mitt spel: Rak tvåa på italienarna. Pinnacle . Jämför oddset på 1x2-marknaden med asian -0,5 & ta det högsta oddset vid diff.

Trean mot fyran i den här gruppen, bägge med fyra inspelade poäng hittills. Bra läge för Milan att koppla grepp om en slutspelsplats vid seger, då Chelsea bör ha bra chans att slå Salzburg, som Milan möter hemma i sista matchen. Men då bör italienarna vinna här.

Det samma gäller väl för Zagreb egentligen. Kom in i gruppen som sista platsen-favorit, men har faktiskt en liten chans på i första hand Europa League-slutspel. Men då måste dem också helst vinna här. Så krysset bör vara lite lägre chans/risk än normalt. Finns inte så mycket att spara på för kroaterna här liksom.

Sett en del matcher från den här gruppen och tycker Zagreb har haft lite tur som samlat på sig fyra poäng. Mötte Chelsea hemma i helt rätt läge och lyckades kriga till sig en ettnolla. Tog sedan en rättvis pinne hemma mot Salzburg i en jämn match. Men i övriga matcher har de varit klart sämre än motståndarna. Inte minst när de här båda möttes i Milano. Visst har DZ hemmaplansfördel den här gången, men det var klasskillnad som rådde där och då.

Milan fick en rätt behaglig resa mot Monza i helgen (4-1) med nya fina formbesked på flera nyckelspelare. Kunde vila en sån som Leao från start där, bör komma in fräsch här. Tomori avstängd, men en tänkbar elva ser stark ut:

Tatarusanu,
Kalulu, Gabbia, Kjaer, Theo; Tonali, Bennacer; Messias, De Ketelaere, Leao; Giroud.

Zagreb har gjort det bra med deras mått mätt som hängt med hittills. Men de ska ha svårt att räcka till i en sån här match enligt mig. Med tanke på att DZ själva bör gå för segern och bjuda upp tror jag det kan bli en matchbild som passar Milan ganska så bra. Det här Milanlaget har i flera års tid visar en förmåga att vinna matcher på olika sätt - här tror jag de gör så igen.

Speltips: Rak Milanseger.

This is the stats tab
This is the post tip