Europa League rullar igång under torsdagskvällen och för West Ham väntar en tuff bortamatch då de ställs mot ett hemmastarkt Dinamo Zagreb på Stadion Maksimir.

Dinamo Zagreb kliver in i denna premiäromgång som underdogs, men frågan är om de kan hota West Ham i egenskap av hemmalag? Min teori är att svara ja på den frågan. Zagreb-laget noteras för en förlust på hemmagräs sett till deras 16 senaste som just hemmalag. I Europa League i fjol åkte dem ut i kvartsfinal efter förlust mot Villarreal, men innan det slog de ut exempelvis Tottenham efter att ha vänt 2-0-underläge till seger med 3-0 här på hemmaplan.

West Ham har öppnat ligaspelet hyggligt och kommer med en resultatrad på fyra raka tävlingsmatcher utan förlust. De vann premiären borta mot Newcastle med 4-2 och körde därefter över Leicester med 4-1 hemma. I deras två senaste ligamatcher har de dock kryssat sig fram genom 2-2 hemma mot Crystal Palace för att nu senast ha spelat 0-0 borta mot Southampton, så man ställer sig något frågande till huruvida dagsformen lyder efter landslagsuppehållet.

SPELTIPS
Dinamo Zagreb har gjort det starkt hemma och att de fortsätter "skrälla" på sin hemmaplan är ingen omöjlighet.
+0,5 på hemmalaget är samma sak som att spela 1X, men jag väljer hemmalaget med asian handicap +0,5 till oddset 1.73 hos bet365 .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip