Djurdjic skyttekung till 3.0 gånger smeten tycker jag är bra. LeoVegas .

Bajen-strikern gjorde mål igen mot Trelleborg. Ser väldigt bra ut för dagen i ett Bajen som gjort flest mål i serien (33 på 15 matcher). Efter att Dibba lämnat är Djurdjic helt given som central striker och med tanke på att Bajen inte spelar i Europa finns inget dubblerande att ta hänsyn till. Schemat är heller inte lika komprimerat under hösten som det var före VM. Räknar till två "mitt i veckan"-matcher, annars är det sex-åtta dagars vila mellan omgångarna.

Skytteliga-toppen:

Djurdjic 9
Buya Turay 9
Paulinho, 9
Ghoddos, 8
Kadewere, 8
Omarsson, 8
Rosenberg, 8
Dibba, Hamad, Igboananike, 7.

Kadewere och Dibba har lämnat.
Buya Turay (möjligtvis Allsvenskan och DIF, men oklart) och Ghoddos (utomlands) lär byta klubb inom kort. Hamnar Buya Turay i Djurgården blir han såklart farlig vad gäller skytteligatiteln.
Omarsson tror jag inte kommer orka hålla uppe målsnittet han haft. Samma med Rosenberg, som säkert kommer vilas i en del matcher under tiden MFF Europakvalar.
Paulinho känns som den tydligaste utmanaren (tillsammans med Buya Turay om denne byter till en bättre allsvensk klubb). Men å andra sidan har Djurdjic bättre mål per minut-snitt än brassen.
Möjligtvis att Carlos Strandberg (6 mål just nu) kan hota om han får det att lossna rejält under hösten.

3.0 gånger pengarna på Djurdjic att vinna skytteligan - känns hur som helst som ett bra långtidsspel. Bara en skada kan hindra honom från att spela och om han spelar gör han bevisligen mål. Spelarna som jagar närmast råder det en del frågetecken kring, vad gäller Djurdjic vet vi att han är inspelad som helt ordinarie nyckelspelare i ett lag som öser in mål.

This is the stats tab
This is the post tip