AFC åker på måndagen till Stockholm för bortamatch mot Djurgården.
Mitt speltips: Bägge lagen för mål. Finns hos Betsson till 2.60.
Går även att spela Djurgården vinner + Båda lagen gör mål till 3.30 hos Unibet & LeoVegas .

Serieledande Djurgården går oerhört starkt. 8-2-0 med målskillnaden 19-3 senaste tio är ruggiga siffror. Ett av de där kryssen kom dock borta mot AFC Eskilstuna. Och här tycker Djurgården blivit väl stora favortier, på ett sätt som tryckt ner oddset på att bägge lagen gör mål i matchen. Klart att DIF är rättmätiga favoriter, men att de ska ha ett av säsongens allra lägsta vinstodds känns en aning lågt.

Att DIF gör det känns väl givet. Gjort mål i 18/19 allsvenska matcher och flera offensiva spelare visar bra form. Fint truppläge här även om inte Kujovic är tillgänglig igen. AFC har också hållit blott två nollor på hela säsongen (0-0-matcher i defensiva matcher mot bottenkollegor). Kan inte se nykomlingen spika igen här.

Så då är frågan om AFC gör mål. Jag tror de har hyggliga möjligheter till det. Har visserligen sålt Camara, men tycker offensiven sett rätt så bra ut senaste tiden. Gjort mål i fem av de senaste sex matcherna. Adi Nalic återkomst efter skada har lyft laget, vid sidan av honom har laget fått in Kozica (från just DIF) vilket är ett bra lån. Har ett par fina omställningsspelare som säkert kommer kunna skapa sina lägen här.

DIF:s defensiv är riktigt stark, helt klart. Danielsson är verkligen så bra som hajpen runt honom säger. Hållit nollan i fyra raka matcher - vilket är riktigt bra. Men i en så relativt jämn serie som Allsvenskan ändå är känns oddset för att bägge lagen gör mål lite för högt. Någon slarvig aktion, en fast situation eller liknande. Att hålla nollan så länge som Djurgården gjort ör verkligen inte till vanligheterna och AFC är inte ofarliga alls.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip