Det är inte mycket spänning i gruppen som domineras av Djurgårdens IF. Nu spelar man för hemmaplansfördelen i kvartsfinalen och det är ändå väldigt viktigt när det är starka lag på schemat. För BP handlar det mestadels om att försöka få ordning på defensiven och börja sätta ett spel som kommer att fungera i Allsvenskan. Detta är ett bra prov med tanke på att lagen möts i den Allsvenska premiären om lite mer än en månad.

BP har spetsat laget med lite rutin. André Calisir och Viktor Agardius som har en hel del rutin ska komma in med ett större ansvar och få fart på de yngre spelarna. Calisir fick göra sin debut senast när Landskrona vann en målrik match med 3-2. BP gjorde återigen en svag insats och det fortsätter se virrigt ut i försvaret. Förhoppningsvis lägger Mellberg numera all vikt där så det hinner se bra ut till Allsvenskan.

Inga skador att rapportera ifrån elvan senast:
Sidklev
Jelassi - Söögard - Calisir - Jensen
Magnusson - Fritzon - Ackermann
Pettersson - Vasic - Holm
____

Allt är frid och fröjd i Djurgårdens IF. Unga talanger värvas in och man har redan ett starkt lag på alla positioner. Wikheim har sett fantastisk hittills och i kombination med Edvardsen/Asoro kommer det bli många mål framåt. Mot Örebro senast såg det ut att sluta i utklassning med tanke på forceringen i första halvlek men Djurgården slappnade av och Örebro tog sig tillbaka in i matchen. Det krävdes ett målvaktsmisstag från Örebros sida för att Djurgården skulle ta de tre poängen.

-Oliver Berg missar matchen
-Nyförvärvet Oskar Fallenius har hunnit med två pass inför matchen

Elvan senast:
Zetterström
Johansson - Gracia - Danielson - Andersson
Finndell - Schüller - Eriksson
Asoro - Edvardsen - Wikheim

______

En lite mer avslappnad match från båda lagens sida. Men där Kim Bergstrand utlyser mer stabilitet och kvalitet under längre perioder. Tror fokus mer blir på att hålla ihop det inför tuffare matcher som väntar i Europa mot Lech Poznan, då har man inte råd att släppa till chanser. BP tror jag kommer lägga prioritet på defensiven efter hur det har sett ut, det blir också ett perfekt prov när Djurgårdens offensiv väntar. Med detta i beaktning gillar jag oddset på Djurgården att hålla nollan.

Spel: Djurgården hålla nollan till 2.25 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip