Speltips: Djurgården - Elfsborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-05-19 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.83
Tips: Över 2,5 mål
Över 2,5 mål i DIF-Elfsborg spelas.
Tre eller fler mål krävs för vinst på spelet.

Intressant match väntar på Tele2. Bägge lagen har gått över 2,5 mål i fem av nio matcher. Elfsborg är det fjärde mest målglada laget hittills medan Djurgården gjort femte flest antal mål. Boråsarna har gjort mål i sju av nio matcher, medan DIF nätat i åtta av nio. Lagen möttes i Svenska Cupens gruppspel i vintras, då vann DIF med 3-2.

Tredje matchen på en vecka för lagen här, vilket skulle kunna öppna för viss rotation. Tror dock inte det blir någon extrem sådan, då bägge fått vila i tre dagar och har ett gäng matchfria dagar veckan som kommer. Levi utgick tidigt senast och trots positiva tongångar just efteråt är han utanför truppen. Gillar Elfsborgs offensiv ändå. Den drivs på av Cibicki. Tycker de spelar klart bättre fotboll än i fjol och känns vassare. Förutom Cibicki finns Kabran, Hummet m.fl. Någonstans finns en Simon Lundevall som varit en av allsvenskans bästa yttrar för ett par säsonger sedan och fortfarande kan blixtra till. Har varit inne på det tidigare vad gäller Elfsborg:
Är inte såld på deras defensiv. Känns inte som de är bra nog för att åka till Stockholm och stänga butiken helt.

Får klara sig utan avstängde mittfältaren Simon Olsson.

Efter en svag period med fyra raka utan seger vaknade DIF till mot Falkenberg i veckan. Trodde inte på laget där, då prestationerna innan varit sådär. Men både Berg och Danielson gick in i laget och det lyfte DIF. Är inte helt övertygad om DIF hittills annars, tycker laget uppträder för ojämnt. Har nyttige Buya Turay offensivt, men har inte fått igång Ajdarevic alls (han är för övrigt ett frågetecken här pga sjukdom). Finns ett gäng yttrar (Ring, Bärkroth, Radetinac, Chilufya m.fl) där ingen känns supervass. Lär säkert värva lite i sommar och då är Magnus Eriksson ett hett namn. Känslan är att han hade gjort oerhört mycket nytta. Tror dock laget är tillräckligt vassa och offensivt inriktade för att skapa en hel del mot Elfsborg på hemmaplan. Witry och Käck/Augustinsson är bra offensiva ytterbackar och Turay är alltid vass. På hemmaplan är DIF ofta starka offensivt.

Tror på bra chans för bägge lagen att näta här. Håller Elfsborg som bättre framåt än bakåt och har svårt att se DIF gå mållösa här. Matchen i cupens gruppspel mellan de är båda var oerhört sevärd och innehöll fem mål - tror inte på lika många nätrassel här, men visst får vi minst tre mål?

2-1?

  Djurgården - Elfsborg
Spela på Speltips Djurgården - Elfsborg
Polsater - 16 Maj 2019 - 21:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:30  Barcelona - Chelsea
Fotboll - Vänskapsmatch - Barca under 1,5 mål
1.80
14:30  Jarry - Zverev
Tennis - ATP Hamburg - Zve -2,5 games
1.68
19:00  Jönköping Södra - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.65
20:00  TNS - FC Köpenhamn
Fotboll - Champions League - 2 och hålla nollan
1.89
01:00  Real Madrid - Arsenal
Fotboll - International Champions Cup - Över 3 mål
1.84
03:00  Chivas - Atletico Madrid
Fotboll - International Champions Cup - Atletico håller nollan
2.00
21:00  Espanyol - Stjarnan
Fotboll - EL-kval - 2 asian hcp +3,0
1.90
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Topptipset tis 23/7 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming