Speltips: Båda lagen gör mål till 1.79 hos Pinnacle


NYHET! Megabonus från Campobet →

_______________________________________________

Det råder en tuffare period för Djurgården där det blivit förluster mot Häcken, AIK och Malmö FF. Nu gäller det att få ihop laget igen, lägga resultaten bakom sig och ta sig an GAIS som det bara ska bli tre poäng på hemmaplan och därefter försöka att få med sig ett cupguld nere i Malmö. Det finns således fortfarande potential att få den usla perioden till något riktigt bra men då krävs två vinster. För GAIS del börjat livet leka alltmer efter att ha kammat hem 3 segrar på de fem inledande omgångarna. Maskinen börjar sakta men säkert komma igång och det gamla GAIS går att känna igen med sin frejdiga offensiv och höga press.


Djurgården
Senaste match: Djurgården - Malmö FF 0 - 1
xG: 0.15 - 2.00
Skott/skott på mål: 7/0 - 11/4
Possession(%): 45 - 55
Hörnor: 5 - 6
Djurgården kom inte alls upp i sin nivå här där offensiven fortsatt ser blek ut. Mäktade inte med ett enda skott på mål under 90+ och det såg överlag idéfattigt ut. Däremot kul att se att försvarsspelet fortsätter att vara starkt, matchen skulle dock avgöras med en onödig utvisning som gjorde att Malmö FF kunde forcera och få in det viktiga ledningsmålet.


GAIS
Senaste match: Kalmar - GAIS 2-3
xG: 1.31 - 2.18
Skott/skott på mål: 10/5 - 18/11
Possession(%): 64 - 36
Hörnor: 4 - 8
Ett som vanligt possession-orienterat KFF skulle slarva när GAIS lyckades med sin press vid flertalet tillfällen och var oerhört giftiga i sina omställningar. Däremot svajade försvaret en hel del återigen men man lyckades ändå hålla ut och ta en viktig trea i en på förhand tuff match på bortaplan. Extra plus att både Ahl-Holmström och Cooper-Love varvas matchvinnande mål med varandra.

Intensiv och svängig matchbild väntar på Tele2 när GAIS kommer på besök

Det var ett betydligt mer taggat Djurgården vi fick se i mötet mot MFF än det vi fick se i derbyt. Någonstans behöver ändå den mentaliteten infinna sig här för GAIS kommer att se denna uppgift som enormt inspirerande och komma med ett stort självförtroende. Förväntar mig verkligen noll respekt här och ett GAIS som bara kör från minut ett och då gäller det för hemmalaget att tagga till ordentligt. Oavsett att cupfinalen väntar runt hörnet och man har ett par förluster på kort tid är det oerhört viktigt att ta denna trea för att fortsätta hänga i under säsongen. Malmö FF kommer man snart inte ikapp trots det är så tidigt på säsongen…
Tror vi får se svängdörrar här i en intensiv match där båda lagen hittar nätet.

Speltips: Båda lagen gör mål till 1.79 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip