Helsingborg har fått en mardrömsstart på säsongen.
Har efter fem omgångar inte gjort ett enda mål framåt.
Efter blivit överkörda av Varberg och Kalmar FF i de första två omgångarna tätade man till försvaret mot Elfsborg (0–0) och Häcken (b) 0–1.
Hif kändes defensivt lite på gång.
Men i veckan vann Mjällby rättvist med 1–0 och då svarade Hif-målvakten Lindegaard (bäst på plan) för flera vassa räddningar. Hif själva hade endast två vettiga kvitteringschanser, det mot en nykomling på hemmagräset.
Kollektivet Hif fungerar inte alls och på bänken sitter Olof Mellberg och tjurar över att hans lag har tuffa förutsättningar (ofördelaktigt schema). Det när han istället borde lägga allt fokus på att få igång spelare som Rasmus Jönsson som ser helt ointresserad ut för dagen.

Nu ska detta uddlösa och tjuriga Hif till Tele2 för att möta Djurgården. DIF rekade jag hemma mot Kalmar FF (5–0) för att sedan reka mot dom mot MFF (1–0-torsk).
Trots förlusten i Skåne gjorde man en okej insats.
Nu är motståndet helt annat.
DIF har en hel del spelare i form som Per Kristian Bråtveit, Erik Berg, Jesper Karlström och Fredrik Ulvestad, men man har så mycket mer att hämta av tex Jonathan Ring, Kalle Holmberg, och inte minst Emir Kujovic och Astrit Ajdarevic. Dessa offensiva gubbar måste steppa upp, och har alla möjligheter att göra det mot seriens sämsta lag.
På ett snabbt konstgräs i Stockholm tror jag inte alls att Hif bryter sin svit – tvärtom det mesta talar för en ny nollpoängare.

Lagnyheterna uppdateras i helgen, men DIF saknar Bärkroth. Hif har en lång skadelista, saknade senast Andreas Landgren (mf, knäskadad), Alexander Nilsson (mv, skadad), Assad Al-Hamlawi (fw, skadad), Andreas Granqvist (b, ljumskskadad), Jakob Voelkerling Persson (b/mf, fotskadad), Joseph Ceesay (b/mf, lårskadad)

3–0?
Mitt spel:
Djurgården med asian handicap -1,5 mål till 2.00 hos Casumo 888sport och Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip