Hemmalaget Djurgården fortsätter gå som tåget trots det tuffa matchandet. I veckan blev det en fin vändning mot Molde och första segern i Europa. Det lär ge Djurgården ännu mer självförtroende och energi. Nu är det enbart en match kvar i Allsvenskan innan ett välbehövligt uppehåll, således gäller det att ta en seger och gå upp i serieledning.

IFK Göteborg var verkligen på uppgång och sågs som en het utmanare till Europaplatserna, men det blev genast mycket tuffare när Helsingborg lyckades vinna på Gamla Ullevi. Ska bli riktigt spännande att se hur Göteborg tar sig an denna svåra uppgift.

Båda lagen har iallafall ett par avbräck att ta hänsyn till. Hjalmar Ekdal kommer inte till spel för Djurgården vilket öppnar för Jesper Löfgren. I bortalaget IFK Göteborg saknas avstängde Oscar Wendt medan det råder mer osäkerhet kring Bjärsmyr och Calle Johansson (båda är dock med i matchtruppen).
____

Vågar inte ge mig på 1X2-marknaden här utan sneglar mot hörnor. Tror att Blåvitt kommer höja sig till denna matchen och den kommer lägligt att laget kan gå in helt utan förväntningar. Kan absolut se framför mig mycket kantspel från Blåvitts sida mot Djurgården som agerar mycket centralt i defensiven.

IFK Göteborg över 3.5 hörnor till 2.00 testas hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip