Speltips: IFK Göteborg +0.5 (X2) under första halvleken till 1.80 hos bet365

_______________

Djurgården har sett helt fantastiska ut under inledningen av tävlingssäsongen. Visserligen har man inte ställts på prov än så länge i form av motstånd men jobbet ska ändå göras och det går inte att prestera mycket bättre än så som man har gjort. Offensiven har sett kreativ och fartfylld ut medan Hummet börjar se ut som den målskytten han faktiskt är. Nu är det första tuffare matchen på pappret när IFK Göteborg kommer på besök. Ett lag som inte övertygat i sina insatser men där man kan räkna med att de taggar till här. Båda lagen har sex poäng och detta är således en renodlad gruppfinal.


Djurgården
Senaste match: Nordic - Djurgården 0-5
Det är inte mycket att säga om denna match mer än att Djurgården lekte fotboll och i synnerhet Lucas Bergvall som bara ser mer och mer självklar ut. Enda tråkiga var att Malkolm Nilsson gjorde ett misstag och drog på sig rött kort, där Haris Radetinac fick gå in i målet och lyckades hålla nollan.


IFK Göteborg
Senaste match: IFK Göteborg - Skövde 1-0
Det blev ännu ett sent segermål för IFK Göteborg när Skövde besegrades. Själva matchen var dock one way traffic där hemmalaget är helt överlägsna och skapar chans på chans. Glädjande att se hur Mucolli fortsätter att se fantastisk ut och 18-årige Malick fick chansen från start och där ser man stor potential.

Tabell Grupp 4:
Djurgården +7 6 poäng
IFK Gbg +2 6 poäng
Skövde AIK -3 0 poäng
Nordic Un -6 0 poäng

Förutsättningar: Blåvitt behöver vinna mot Djurgården för att gå vidare.

Blåvitt klarar av anstormningen under första halvleken?

Äntligen får vi se en lite mer fingervisning av hur lagen ligger till när de möts. Djurgården har sett självklara ut både offensivt och defensivt och har inte satts på några prov. Har kunnat spela med en så hög backlinje och lagen har inte lyckats såra alls i sina omställningar. För Göteborgs del var det lite av samma matchkaraktär men där Nordic United kom fria via sina omställningar gång på gång. Nu får vi nog se ett mer samlat Blåvitt som trots de måste vinna inte kan bjuda Djurgården på för stora ytor medan Blåvitt ändå har fina kontringsspelare som kan såra Djurgården. Djurgården kan vänta ut Blåvitt som måste vinna matchen och säkerligen har man större respekt för motståndet med tanke på hur osäkert formen låg till innan Svenska Cupen började. Det blir alltid en anstormning första 20 minuterna av Djurgården på Tele2, kan man bara stå emot det har IFK Göteborg helt klart chansen att skaka om Djurgården men då behöver man ha med sig minst oavgjort i ht.


Speltips: IFK Göteborg +0.5 (X2) under första halvleken till 1.80 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip