Norrköping gästar DIF på söndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Bethard eller FastBet .

DIF vann premiären mot Elfsborg med 2-0 och fick mycket beröm för insatsen. Rimligt eftersom det är en svår bortamatch. Men jag tycker de hade lite tur som vann och höll nollan. Elfsborg hade mer boll och en hel del vassa målchanser, ramträffar etc. På sikt är jag inte helt övertygad om mittbacksparet Ekdal + Une-Larsson för Djurgårdens del.

Samtidigt fick DIF bra offensiva besked där Chilufya gjorde mål direkt. Finns många alternativ med Holmberg, Kujovic, Bärkroth, Mange Eriiksson, Witrys inläggsspel m.m. Gjort en hel del mål på försäsongen och tror inte laget kommer gå mållösa från så många matcher.

Norrköpings premiär mot Sirius blev lite av en parodi. Snöade väldigt mycket och det gick knappt att spela. Så det är svårt att dra så mycket slutsatser från den matchen. Det vi kan konstatera är att Nyman fick hoppa in efter att ha varit skadad underr försäsongen. Har dessutom tränat fullt i veckan och borde därmed vara redo för ännu mer speltid här. Offensiv boost för laget. Haksabanovic kom inte till sin rätt för dagen, men har sett väldigt bra ut under försäsongen och jagar ett proffskontrakt i sommar.

Har historiskt varit ett målrikt möte med tre raka inbördes över 2,5 + fem raka där bägge nätat. Nu har det inte så mycket bäring med Norling som ny Peking-tränare, men många spelare är de samma. Jag tror att det återigen blir en match där bägge lagen nätar. DIF är välorganiserade, men individuellt sett går det att ifrågasätta deras defensiv för dagen. Att DIF själva går mållösa tror jag inte på mot ett Peking som möblerat om defensivt. Blir faktiskt inte förvånad om bägge lagen till och med gör två mål. Minst tre baljor känns hursomhelst klart bra.

This is the stats tab
This is the post tip