Djurgården tar emot Norrköping på påskafton.
Mitt speltips: Norrköping att ha över 3,5 hörnor.

Peking har åkt på två raka 1-0-förluster och överlag har den här säsongsinledningen varit tuff på olika sätt. Norling måste hitta ett sätt att börja ta poäng. Har väl egentligen gjort två rätt okej matcher, så behöver inte få totalpanik över prestationerna. Mot Varberg fick de inte in bollen trots chansövertag, mot AIK hamnade de i ett jobbigt underläge. Kunde mycket väl haft tre-fyra poäng egentligen.

Nu har visserligen Norrköping varit i underläge i en stor del av den lilla matchtiden vi haft hittills. Men inget lag har slagit fler inlägg, de är överlägsna när det gäller det. Samma trend hade de i Svenska Cupen. Även en hel del avslut och bollinnehav i motståndarnas straffområde. Det är den typen av saker som över tid brukar generera en del hörnor. Kan vara farligt att dra alltför säkra slutsatser kring ett litet urval, men Peking är ett lag som vi vet ska vara offensivt, de vill spela boll själva. Svårt att se laget packa ihop runt eget straffområde och gå för 0-0.

Djurgården släppte till tio hörnor i premiären mot Degerfors. Hade inte alls den totala kontroll på spelet som de ofta hade i fjol. Mot Mjällby blev det bara en defensiv hörna, men det blev en annan typ av match med mycket ställningskrig. Tycker Djurgården haft problem på mittfältet som inte kunnat dominera på samma sätt som i fjol.

Jag tycker Norrköping ska ha väldigt bra chans att lösa en 3,5-lina för egna hörnor. Klart det kan bli tufft om de skulle ta ledningen och därmed falla tillbaka lite och bevaka. Men vid andra scenarion som att Djurgården tar ledningen eller om de står lika rätt så länge bör de absolut kunna slå den här hörnlinan.

TV: Hela 11 miljoner i jackpot på helgens Stryktipset!




This is the stats tab
This is the post tip