Djurgården tar emot IFK Norrköping på söndagen.
Mitt speltips: Djurgården asian -1. Spelet sitter om de vinner med två eller fler mål. Push och pengarna åter vid uddamålsseger. Förlust på spelet om Norrköping tar poäng.

Tungt avbräck för Norrköping som har Sigurdsson avstängd. Även med islänningen har jag mestadels varit oimponerad av Peking den här säsongen. De hade en bra period där de fick med sig några bra resultat, men jag tycker det visat sig att de är bakom de bästa lagen i serien. Var sämre än Kalmar i förrförra rundan och BP-matchen i helgen var jämn. Jämnt hemma mot BP. Inte direkt moralhöjande.

Tror inte det blir bättre utan Sigurdsson, som gjort fem mål hittills. Varit den allt offensivt spel gått igenom i stort sett. Även mittfältaren Ceesay är avstängd.

Djurgården på gång

Rekommenderade spel på Djurgården +0,5/X2 när de gästade Elfsborg förra helgen. Skrev då:
"Efter en tuff säsongsinledning börjar det ljusna lite för DIF. Tre raka segrar inklusive en vinst mot AIK senast. Knappast något som händer ofta. Kim och Tolle har hittat sitt mittbackspar med Danielson + Löfgren, vilket gjort defensiven mer stabil. Widell-Zetterström är tillbaka. Tre raka nollor. Det finns konkurrens på de flesta positionerna nu och det i fjol tokgivna mittfältet Finndell, Schuller och Mange Eriksson har samtliga stått vid sidan. Jag tror det är en positiv grej, de där spelarna behöver hållas på tå. Elvan som gjorde det så bra i fjol behövde skakas om lite."

Blev 1-1 mot Elfborg och vinst på spelet. Tycker det var en ny bra prestation av Djurgården. Det enda som oroar lite är väl att de fick ett par smällar på några spelare och dras med några skador. Men stommen ska vara hel och förhoppningsvis återkommer någon här. Vi får se när truppen släpps.

Djurgården är helt klart fortfarande på gång och det är vittring uppåt. För mig är de klassen bättre än Peking och när bortalaget saknar Sigurdsson så tycker jag Djurgården ska ses med toppchans.

Stannar det på uddamålsseger är det pengarna åter, vilket känns okej. Men det här kan lätt bli 3-1 eller 2-0 tror jag.

Speltips: Asian -1 på Djurgården.
This is the stats tab
This is the post tip