Stormöte i Stockholm när Djurgården tar emot Malmö FF.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.Viktiga poäng på spel. Skulle Malmö vinna här är de åtta poäng före Djurgården. Det är extremt svårt att se skåningarna tappa ett sånt försprång trots att det är mycket fotboll kvar att spela.

DIF ska försöka studsa tillbaka efter en tung derbyförlust mot AIK på söndagen. Gjorde en ganska blek match och det känns tydligt att en sån som Rasmus Schuller saknas som defensivt mittfältsankare. Sedan han skadades mot Blåvitt har de släppt in tre mot Häcken och två mot AIK (nolla mot Sirius däremellan absolut). Men tycker finnen lämnar ett tomrum när han inte spelar, känslan är att motståndarna lättare kommer till målchanser när han inte är med.

Ställs nu mot ett Malmö FF som imponerat väldigt mycket hittills. Full pott och tolv gjorda på fyra allsvenska matcher. Dessutom flera målrika cupmatcher innan dess. Stundtals illa ute mot Västerås senast, men skapade ändå tillräckligt för att vinna och eventuellt göra fler mål till slut. Med tanke på bredden med allsvenskans bäste spelare just nu (Nanasi), Kiese-Thelin, Botheim, Taha Ali m.fl. är det svårt att se Malmö gå mållösa från någon match den här säsongen.
EDIT: IKT är ett frågetecken. Litet avbräck, men kommer få in någon bra offensiv ersättare, så inte hlea världen.

Rydström har ett svagt facit mot Kim & Tolle, tror han är bra sugen på att ändra det. Inte minst med tanke på att det här är uppvärming inför cupfinalen om någon vecka.

DIF ofta bra mot Malmö

Bör vara ett ruskigt revanschsuget Djurgården som kommer till spel här. Som sagt en svag insats mot AIK senast och nu är det här en match de bara inte får förlora helt plötsligt. Men hemma mot Malmö har de ett bra facit och de bör nog gå in med rätt så bra känsla i den här matchen trots allt. Går ytterst sällan mållösa från hemmamatcher. Förhoppningsvis är Tokmac och Wikheim redo att spela längre än tidigare, för yttrarna har varit svaga en tid.

Finnd viss risk att bägge lagen är nöjda med kryss här. Men blir det den körning jag tror det kommer bli tycker jag den här matchen ska ha alla möjligheter att gå över 2,5 mål. Tycker inte något av lagen ritkigt har truppen eller mentaliteten att bara vaska bort en match och ta en poäng. Kan verkligen se bägge lagen höra mål om det blir en relativt öppen matchbild, så pass många hot finns det.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip