Speltips Djurgården - Malmö FF

SPORT

Fotboll

LIGA

Svenska Cupen

PUBLICERAD

09/05/2018 19:59

post-img

Djurgården - Malmö FF

SPELSTOPP

10/05/2018 15:00

Under 0,5 1:a h
2.85
LeoVegas
Regler & villkor gäller. Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-18. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här

Speltips Djurgården - Malmö FF

Polsater

Polsater

Christian Polsäter

PUBLICERAD

09/05/2018 19:59

PUBLICERAD

09/05/2018 19:59

SPELSTOPP

10/05/2018 15:00

SPORT

Fotboll

LIGA

Svenska Cupen

1
post-img

Djurgården - Malmö FF

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 2.85
Tips Under 0,5 1:a h
LeoVegas
Gå till LeoVegas
Regler & villkor gäller. Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-18. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här

Min idé i cupfinalen? 0-0 (under 0.5 mål) i första halvlek. LeoVegas .

Två formsvaga lag som rimligtvis saknar en del självförtroende. Helt klart märkligt att en cupfinal är lite av en ångestmatch. Bägge tränarna är pressade just nu - och tillvaron blir såklart ännu tuffare för den som inte lyfter pokalen här. Det gör att jag tror vi får se en rätt tillknäppt match, åtminstone till att börja med.

DIF kommer från två raka matcher där de inte gjort mål, medan MFF bara gjort mer än ett mål den senaste tiden i matchen de ställdes mot BP. Offensiven i respektive lag briljerar knappast.

Djurgården saknar en anfallare av klass. Nu är visserligen Mrabti tillbaka, men hans form är nog inte på topp efter skadefrånvaron. Samtidigt tycker jag laget lider av att det centrala mittfältet saknar kreativitet. Försvaret är dock stabilt. Släppte inte till många målchanser mot vare sig BP (tavla av Isaksson) eller MFF (powermål av Strandberg) i sina senaste matcher. När det gäller "xg against" (dvs hur många mål Djurgården borde släppt in sett till de målchanser laget släppt till) ligger laget bra till i absoluta tal ur ett AS-perspektiv - trots att de spelat en match mer än de flesta lag. Med andra ord: de har inte släppt till särskilt många målchanser. Trots att de mött bland annat MFFx2, ÖFK borta, Bajen och AIK. Tufft schema minst sagt.

Malmö FF får inte offensiven att lossna riktigt. Känslan är att de inte haft bra form på mer än en offensiv spelare åt gången. Strandberg/Rosenberg/Jeremejeff delar på två forwardspositioner, men ingen duo har verkligen funnit varandra. Rieks, Traustason och Svanberg har inte klarat av att leverera en riktigt vass offensiv mer än stundtals. Och Eric Larsson har inte klarat av att fylla Anton Tinnerholms högerbacksskor ännu. De skapar ändå en hel del målchanser, men det är mest tack vare individuell skicklighet i stunden snarare än systematik i anfallsspelet.

Försvarsspelet är dock okej, i synnerhet när Bengtsson är tillgänglig. I måndagsmatchen mot Blåvitt gjorde IFK mål på sin enda chans i första halvlek, vilket präglade matchen. När Blåvitt sedan fick in 2-1 kunde Änglarna kontra sig fram till ett par lägen till. Individuella misstag ledde fram till Blåvitts mål snarare än ett havererat helhetsförsvarsspel.

Två defensivt skickliga lag vars offensiva spelare för tillfälltet saknar spets (DIF) och form (MFF). Väldigt mycket på spel med tanke på att det är final mellan två lag som är väldigt pressade i nuläget. Räknar därför med lite ställningskrig till att börja med. Bägge lagen kommer nog vara väldigt angelägna om att inte bjuda på någonting, för första målet kommer bli oerhört viktigt.

0-0 i ht är därför av intresse, sneglar även mot 0-0 som correct score i hela matchen. När lagen möttes på Tele2 för tre veckor sedan var första halvlek mållös och händelsefattig. Tidigt i andra gjorde Kadewere lite slumpartat 1-0, vilket öppnade upp matchen. Hade det målet inte kommit hade matchen mycket väl kunnat puttra på med kamp, ställningskrig och få öppningar - blir inte helt förvånad om så blir fallet igen.

This is the stats tab
This is the post tip

Djurgården - Malmö FF

SPELSTOPP

10/05/2018 15:00

Under 0,5 1:a h
2.85
LeoVegas
Regler & villkor gäller. Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-18. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här

Djurgården - Malmö FF

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 2.85
Tips Under 0,5 1:a h
LeoVegas
Gå till LeoVegas
Regler & villkor gäller. Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-18. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
thomas88 -  10 Maj - 15:58
2.65 på MFF seger är ett fynd. Djurgården är en klubb och ett lag som tappat allt som lag.
Skälet är att det inte finns en tydlig laguppställning utan den byts från match till match De enda som är givna är två väldigt improduktiva forwards. De är alltför dåliga helt enkelt. De kan inte ta emot en passning. Om de händelsevis kan det, spelar de tillbaka bollen varifrån den kom . På den punkten saknas det direktiv, och inarbetad anfallsmodell.
Att det är så svårt att ge forwards chansen beror i sin tur på att det saknas en-två riktigt stora självsäkra kreativa mittfältare. Ett topplag ska ha minst ett mycket tungt stabilt och alltid i laguppställningen, anfallspar, med stor kreativitet och variations förmåga, att samspela fram till målchanser. Djurgården har; dels bytt mittfältare från match till mach, lite rockader här, lite rockader där. Inget mittfältspar har kunnat arbeta in anfallslösningar, eller med förmågan att spela fram forwards. Förra säsongen var Othman ElKabir en oerhört skicklig bollmottagare och som med omedelbar fart sökte sig mot målet, och kunde alltid ta sig förbi första och andra hindret, och slå inlägg eller avslut med skott(inte så lyckosam i det) men han var den ene ende riktigt framgångsrike anfallaren. Den andre var Magnus Eriksson som på sin högerkant, antingen tog sig in mot mål, eller skapade frisparkar – ibland med sig – ibland mot sig. Men det var ingen velighet som härskade. Det var beslutsamhet på både vänster- och högerkanten. Detta gav en tredjeplats, utan någon särskilt utpräglad forward som målskytt. El Kabir och Elliot Käck var ett mycket framgångsrikt anfallspar och kanske mer betydelsefull än Kim Källström. Nu är denna kant ersatt av en vilt kämpande Haris Radetinac, men som har stora svårigheter med sitt humör, svårigheter att stå på benen, är alltid ”offer” för någonting, och sprider missmod på detta sätt. Han är också ganska fantasilös i anfallet, har ett värdelöst skott, och det brukar rinna ut i sanden med felpass. Den fina värvningen av Ulvestad förlorade sitt värde eftersom han och medspelarna dels var utbytbara från match till match. Inget mittfältspar fick chansen/tog chanserna att lysa som det självklara valet. Mittfältarnas ofärdigheter att både ta emot uppspel, och hitta förlängningar till intelligente forwards som springer i luckor. Det tidigare så stabila mittbacksparet har spruckit i tusen bitar. Helt plötsligt är inte Jonas Olsson given därför att inhopparen Marcus Davidsson har varit så lysande. Helt plötsligt är det endast frustration som lyser helt igenom laget, t o m på Isak, Beijmo som var förra årets utropstecken, Augustinson som var obegripligt passiv vid ena stolpen vid ett motståndarmål.
Mittfältet som inte kan slå en passning till forwards, värt namnet.

Slutligen förfogar Djurgården över endast en explosiv forward, som de hade förra säsongen i Badji, men som fick sitta på bänken, när han var som hetast, men som nu svalnat fullständigt. I år heter han Yura Movsisyan som de korta framträdanden han gjort INTE FÅTT EN ENDA VETTIG PASSNING FRÅN MITTFÄLTET. Mittfältarnas oförmåga att nå sin forward får denne forward skulden för. ”Han har inte uträttat någonting!” Skriver deras lika dumma fans – lika svagt som den frånvarande spelplanen, frånvaro av något hoppingivande tecken på intelligens i kombination med skicklighet. Slutligen är inbytena av spelare under all kritik och intelligens, och att spelarna används fel, får hoppa in vid fel tidpunkt som när Özkan bytte in så att han hade fyra mittbackar i slutskedet mot Elfsborg, och alla fyra missade markeringen på målskytten som stod helt omarkerad mitt i slottet.
Det saknas intelligens i Djurgården. Fansen på läktarna är underbara, utom de som bloggar på hemsidan. Idag kommer katastrofen då Yuran inte får chansen från start, och övriga katastrofval inväntar vi med skräck, samt förväntade suckar. Av den varan har Özkan inte besparat oss överraskningar hur de skapas.
Efter dagens förlust mot svaga MFF är det dags att möblera om!! Antingen Özkan eller MP ryker!!
Men hjärtat är med Djurgården...vi har en lång ärorik historia, men inte alltid

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

13:00

4 Maj

Björnens Trippel

Fotboll - Multi

Trippel

6.64

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

13:30

4 Maj

Arsenal - Bournemouth

Fotboll - Premier League

1 & BLGM

2.50

Idag
Live
Stahren

Stahren

15:00

4 Maj

Kalmar - Halmstad

Fotboll - Allsvenskan

Mål i båda halvlekarna

1.87

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

15:00

4 Maj

Hammarby - Djurgården

Fotboll - Damallsvenskan

Under 3 mål

1.95

Idag
Live
Polsater

Polsater

15:01

4 Maj

Mjällby - Brommapojkarna

Fotboll - Allsvenskan

Över 2,5 mål

2.00

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

16:00

4 Maj

Superboosten med Hajper

Fotboll - Flera ligor

Dubbelkombo

3.25

Idag
Live
Aston

Aston

16:15

4 Maj

Real Madrid - Cadiz

Fotboll - La Liga

1 asian -1,5

2.02

Idag
Live
Polsater

Polsater

17:30

4 Maj

Sirius - Häcken

Fotboll - Allsvenskan

Under 3,5 mål

1.70

Idag
Live
Leboff

Leboff

18:20

4 Maj

Lopp 10 - 3 Charron

Trav - Åby

Plats

2.25

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

18:30

4 Maj

Manchester City - Wolves

Fotboll - Premier League

City vinna båda halvlekarna

1.80

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:30

4 Maj

Girona - Barcelona

Fotboll - La Liga

Över 3.25

1.89

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

4 Maj

Mallorca - Atletico Madrid

Fotboll - La Liga

Under 2,5 mål

1.62

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

01:00

5 Maj

Nuggets-Timberwolves

Basket - NBA

1 -3

1.72

Idag
Live
TobbesTips

TobbesTips

02:00

5 Maj

Boston - Toronto

Ishockey - NHL

1

2.20

Idag
Live
ablomdahl

ablomdahl

14:00

5 Maj

Ljugarbänken omgång 7

Fotboll - Allsvenskan

Specialer

17.50

Idag
Live
Polsater

Polsater

14:00

5 Maj

Elfsborg - Malmö FF

Fotboll - Allsvenskan

2

1.88

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

14:00

5 Maj

Björnens Trippel

Fotboll - Multi

Trippel

5.96

Idag
Live
Polsater

Polsater

16:30

5 Maj

Hammarby - Värnamo

Fotboll - Allsvenskan

1 asian -1

1.89

Idag
Live
Aston

Aston

18:00

5 Maj

Milan - Genoa

Fotboll - Serie A

BLGM

2.00

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

18:30

5 Maj

Auger-Aliassime - Rublev

Tennis - ATP Madrid

Rublev -2,5

1.80

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

20:45

5 Maj

Roma - Juventus

Fotboll - Serie A

Juventus 0

1.91

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

6 Maj

Björnens Trippel

Fotboll - Multi

Trippel

5.77

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

19:00

10 Maj

Ishockey-VM 2024

Ishockey - VM

Diverse

2.28

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

4 Maj

Stryktipset Tips 4/5 Fotboll
15552 kr
Leboff

Leboff

16:20

4 Maj

V75 Tips Åby 4/5 Trav
1296 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

15:00

5 Maj

Europatipset Tips 5/5 Fotboll
5184 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

4 Maj

Stryktipset Tips 4/5

Fotboll

15552 kr

Leboff

Leboff

16:20

4 Maj

V75 Tips Åby 4/5

Trav

1296 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

15:00

5 Maj

Europatipset Tips 5/5

Fotboll

5184 kr