DIF avrundar cupens gruppspel med hemmamatch mot Mjällby.
Mitt speltips: Specialaren båda lagen gör mål + över 2,5 mål i matchen. Finns hos Bethard och SpeedyBet . Även på 888sport och LeoVegas .

Enkla förutsättningar. Undviker Mjällby förlust vinner de gruppen. DIF vinner gruppen om de vinner matchen.

1 Mjällby 2 2 0 0 8-1 6
2 Djurgården 2 1 1 0 5-4 4
3 Sandvikens IF 2 0 1 1 3-5 1
4 Dalkurd 2 0 0 2 2-8 0

Anmärkningsvärt nog har DIF alltså fyra insläppta på två matcher. Detta trots mycket beskedligt motstånd. Lägg till träningsmatchen de spelade mot Brann innan dess (1-4-förlust) och vi har åtta insläppta på tre matcher. Försvaret har sett helt otroligt rörigt ut hela tiden. Att allsvenskans bäste mittback Danielson sålts till Kina har lämnat ett stort hål i mittförsvaret, inte minst eftersom Erik Berg alltjämt är skadad. Har nu enbart Une-Larsson som hel mittback i truppen. Personligen är jag inte övertygad om Vaihos storhet över tid heller - även om han såklart var bra i fjol.

Framåt ser det bättre ut. Kujovic har kommit in i det mer och nyförvärvet Kalle Holmberg har gjort det bra som tia. Har också tillgång till alla offensiva mittfältare: RIng, Bärkroth, Ajdarevic och Chilufya är alla med i truppen. Måste vinna den här matchen och det ska ju mycket till att de går mållösa.

Mjällby ser rätt spännadne ut. Har fått in ett par etablerade namn och jag tror inte det blir någon allsvensk slagpåse. Nu har Batanero dragits med känningar, men det finns ett par spännande namn i truppen även i övrigt. Gillat vad jag sett mot Dalkurd och Sandviken - verkar helt klart ligga långt fram formmässigt.

DIF har en hel del att jobba på i försvarsspelet, men jag har svårt att se hur det skulle se så mycket bättre ut fram till att de får in förstärkningar. Mjällby borde definitivt få sina chanser att göra mål här. Samtidigt svårt att se DIF gå mållösa hemma mot en nykomling i vad som ändå är en tävlingsmatch. Kryss är ett dött resultat för DIF, så jag tror inte vi landar in på 1-1 heller. Därför känns den här specialaren som ett klart bra alternativ.

2-1 åt något håll?

This is the stats tab
This is the post tip