Det är en intressant match som väntar mellan norska serieledarna Molde som gjort en imponerande säsong och Djurgården som också gjort en fantastisk säsong hittills.

Djurgården har haft ett tufft spelschema med att slåss på två fronter men än så länge är resultaten bra. Derbyt senast hade Djurgården det tufft mot Hammarby men lyckades hålla nollan intakt och få med sig en viktig poäng i guldstriden. Nu måste man snabbt ladda om när det återigen blir ett väldigt tufft motstånd.

Molde har ett bra försprång i Eliteserien och det ska mycket till för att det inte ska bli guld. Såg Molde mot Elfsborg i kvalet till Europa och de har ett kompakt spel med riktigt snabba omställningar. Spelare som Fofana och Eikrem har varit tongivande under säsongen.

Till denna match har båda lagen några avbräck. I hemmalaget saknas Ekdal och Wikheim. Där känns det naturligt med ersättare som Edvardsen och Löfgren. I Molde saknas viktige Eikrem och Haugen.

Tror vi får se en tillknäppt tillställning med två riktiga bra lag som inte vill offra för mycket ytor i defensiven. Lär bli stängt centralt med så många spelare och sådan kvalitet hos båda lagen.

Spel: Under 2,5 mål till 1.90 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip