Snabb rek. Avspark 15.00

Östersund reser från Turkiet till Stockholm och Tele2 Arena. Elvorna släpptes nyligen och jag har spanat in ett odds som har stigit under natten. För Djurgårdens del så blir det återigen en startelva utan en anfallare. Mrabti och Karlström på topp. När ska Badji få chansen, lite underligt enligt mig...?

Djurgården: Isaksson - Gunnarsson, Larsson, Olsson, Käck - Eriksson, Walker, Kallström, El Kabir - Karström, Mrabti.
Östersund: Keita - Mukiibi, Mensah, Pettersson, Widgren - Fritzson, Nouri, Bachirou, Somi - Gero, Hopcutt.
Östersund har varit på europaäventyr i veckan där man spelade oavgjort mot Galatasaray. Mycket därför Djurgården står som favoriter i dagens möte. Tror på en fartfylld match ändå.

Att se Djurgården måla på hemmaplan börjar bli lite av en tradition. 27/18 i målskillnad visar att laget har i toppen av Allsvenskan att göra. På Tele2 Arena har Djurgården snittat över 2 mål per match. Har gjort 10 mål i de tre senaste hemmamatcherna.

Tror på överspelet här i detta möte. Östersund må vara lika taggade att bygga vidare efter triumfen i Turkiet. Har väl inte sett superstabila ut bakåt, släppt ganska många mål ändå. Östersund har släppt in åtta mål på de fyra senaste omgångarna. Tror på en fartfylld match mellan två heta lag.

Jag spelar Ö2.5 till 1.82 hos Unibet , med 1.5/5 units.

Twitter@HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip