Över 2,5 mål i Djurgården-Östersund. 1.86 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

Två lag i det övre mittskiktet i tabellen drabbar samman här och jag ser framför mig en underhållande och öppen match.

6. Ostersunds 23 12 3 8 39:28 39
8. Djurgarden 23 10 6 7 33:26 36

Finns inget att spara på för något av lagen här - båda bör verkligen "gå för det" då ambitione ni det här läget måste vara att hugga på Europaplatserna. Kryss hjälper ingen i det här läget.

Östersund har gjort mål i samtliga matcher sedan Burchnail tog över efter Graham Potter. Rätt starkt med tanke på vilka spelare laget tappat under sommaren. Sexton raka matcher med mål i är starka papper. Senast visade Islamovic vägen med ett hattrick - kanske kan han bli näste spelare att verkligen ta kliv i ÖFK? Vid sidan av honom finns alltid vasse Aiesh.

Djurgården har, trots ett på pappret mycket starkt försvar, släppt in mål i åtta av de senaste nio matcherna. Bara nolla mot under isen-Trelleborg. Har på senare tid fått igång Kerim Mrabti, vilket är viktigt då han är lagets bäste offensive spelare. Kanske har utgående kontrakt-Kerim äntligen fått fart på fötterna för att han insett att vad han gör nu påverkar hans nästa destination?

Finns fortfarande en del oklarheter med DIF. VD-Berggren slutar, Özcans kontrakt går ut och Bosse Andersson har skickat tveksamma signaler. Isaksson och Jonas Olsson lär sluta medan Kerim lämnar. Verkade vara på väg mot total anarki i samband med BP-förlusten, men ser ut att ha tagit sig samman lite nu. Med tanke på de hätska tongångarna efter de här lagens premiärmatch tror jag DIF kommer vara rätt inspirerade på planen såväl som på läktaren - och det räcker en bra bit just nu. För om det här blir en riktig match snarare än det träningsmatchslunktempo vi fick se mot BP är jag övertygad om att det här kommer bli rikt på målchanser och förhoppningsvis mål.

Båda lagen nätar och det stannar inte på 1-1.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip