Första matchen i Europa såg ut att bli en riktig missräkning för alla de svenska klubbarna. Rijeka tog också ledningen mot Djurgården redan i den 13:e minuten. Därefter var det bara Djurgården för hela slanten och laget kunde vinna rättvist med 1-2. Nu är det dags för hemmamötet och det är en bra känsla hos hemmalaget efter att ha besegrat serieledarna i veckan trots en del rotering.

Förväntar mig ett hungrigt och taggat Djurgården som vill göra processen kort, det kommer att gå snabbt på konstgräset. Känslan efter den första matchen var också att Djurgården hade ett högre tempo i sig och orkade matchen igenom.

Rijeka är att lag som haft en del framgångar på senare tid men som sakteliga börjat tappa sin spets i Kroatisk fotboll. De har förlorat många tongivande spelare och har många nya spelare. Det lär ta lite tid för Rijeka, som är i inledningen av sin säsong, att få spelet att sitta och de nya spelarna att anpassa sig. Tyckte man såg i matchen att Rijeka har en bit kvar till en högre nivå och här måste de öppna upp sig ännu mer än senast och det gillar nog hemmalaget.

Hursomhelst så är Djurgården i ett väldigt bra stim just nu och det finns inte mycket som talar för att Rijeka ska kunna chocka Djurgården på konstgräset. Tror snarare det är Rijeka som kommer bli chockade hur snabbt det kommer gå. Känns inte som Djurgården kommer spela alltför mycket på resultatet utan det blir nog full fart framåt som det brukar se ut på Tele2.

Spel:
Djurgården vinner matchen till 1,80 hos 888sport

This is the stats tab
This is the post tip