SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Sirius reser till Stockholm för bortamatch mot Djurgården på lördagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
Odds 1.83 hos bet365 .

Är full av beundran över hur Sirius spelat den här säsongen. Lätt att glömma att de har väldigt små resurser och att två spelare som på pappret borde vara nyckelspelare (Kennedy Igboananike och Sam Lundholm) knappt använts av olika orsaker. Men de spelar en väldigt underhållande och passningsorienterad fotboll. Bara två lag har gjort fler mål än Sirius (MFF och Peking). Men tio lag har släppt in färre. Det sammanfattar vad Sirius är - topplagsbra framåt men bottenlagsdåliga bakåt.

Matchen mot Östersund förra helgen var ett perfekt koncentrat av säsongen. Sirius spelade en fantastisk fotboll och ägde matchen totalt. Så gick en back bort sig och Östersund kontrade in 1-0 på vad som var deras i stort sett enda anfall på hela halvleken. I andra halvlek fortsatte Östersund att ha i stort sett hela laget i eget straffområde. Trots det blev det 3-2 till ÖFK till slut. Hade Sirius haft en vettig målvakt och ett par bra mittbackar hade de nog kunnat hugga på MFF den här säsongen, så bra har de varit offensivt.

Bägge lagen har gjort mål i 14 av de senaste 15 Siriusmatcherna. Elva av dessa har haft tre eller fler mål.

DIF är inte lika målglada. Men i måndags vände de i alla fall 0-2 mot MFF till 3-2-seger. Starkt och ger nog en boost inför fortsättningen. Saknar alltjämt Erik Berg, vilket gör att de får spela med icke-optimal backlinje. Danielson har saknats hela säsongen och hans egentliga ersättare lär plockas in under vintern då Erik Bergs kropp inte verkar hålla.

Tycker inte DIF riktigt fått offensiven att lossna i år. Kalle Holmberg har varit ojämn och Kujovic har mest fått sitta bänk. Trots det har DIF ändå gjort mål i 13 raka allvsvenska matcher, så nog bör de kunna näta även här. Inte minst med tanke på att Sirius lyckats skrapa ihop blott två nollor på hela säsongen.

Tror på mycket bra chans för bägge lagen att göra mål här. I det här skedet av säsongen är kryss inget värt för något av lagen. Sirius ligger sjua medan DIF ligger femma - bägge lagen har en del poäng att ta igen om det ska bli Europaplats.

Blev faktikst förvånad över hur bra odds vi fick på överspelet, för det känns mycket bra här.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip