Speltips: Över 3.5 hörnor för Sirius till 2.20 hos bet365


___________________

Härlig start från både Djurgården och Sirius på den allsvenska säsongen. Två lag som fått ihop prestationerna tidigt och där det var mer “väntat” att lagen skulle befinna sig rätt långt fram tidigt på säsongen. Hemmalaget kommer direkt ifrån en osannolik upphämtning 0-3 mot BK Häcken till 3-3, medan Sirius avgjorde på sista sparken när Kalmar FF fick se sig besegrade på Guldfågeln Arena återigen.


Djurgården
Senaste match: Djurgården - Häcken 3 - 3
xG: 1.01 - 0.92 (fs)
Skott/skott på mål: 12/7 - 9/6
Possession(%): 53 - 47
Hörnor: 14 - 3
Var ska man börja? Det hela såg ut som en klar Häckenseger som lyckades spela sig ur Dif:s press och komma till öppna målchanser. När 0-3 stod på tavlan så var det mer fokus på nästa match för dem båda men Djurgården fick psykologiskt viktiga mål och lyckades skapa nerv för att sedan få med sig en tveksamt dömd straff på övertid. En otrolig match och det känns som Djurgården går väldigt stärkta ur detta trots en poäng.

Sirius
Senaste match: Kalmar FF - Sirius 1 - 2
xG: 2.14 - 2.70 (fs)
Skott/skott på mål: 10/3 - 15/7
Possession(%): 50 - 50
Hörnor: 6 - 4
Sirius stod för en bra insats mot Kalmar trots att det såg ut att gå mot noll poäng, men en blixtvändning även här gjorde att man gick segrande återigen ifrån Guldfågeln. Vändningen stod Salech för som är vrålhet i boxen, precis som sin föregångare Abou Ali.

Sirius hittar ytor längst med kanterna mot ett centrerat Djurgården

Djurgården fick sin taktiska varning när man återigen hamnade helt fel i pressen och Häcken kunde spela sig ur och komma till många farligheter. Nu möter man ett spelmässigt liknande lag som också är oerhört skickliga i sina omställningar med en rörlig trio i Persson, Heier och Milleskog + en riktig målskytt i Salech. Lägg därtill Stensson - Walta som lyser klass på mittfältet och kommer göra livet surt för många motståndare med sin aggressivitet och bollskicklighet. Nu möter man dock ett lag som också har ett väldigt starkt mittfält men där man har svårt att hitta balansen efter att Schuller blivit långtidsskadad. Leach Holm och Albin Ekdal har inte kommit upp i nivå ännu, men där det säkerligen bara är en tidsfråga. Tror att Djurgården inte vågar gå lika högt utan väljer att ligga lite mer samlat och har större respekt för Sirius kontringsspel. Det kommer att bli mer etablerat spel från gästerna som så många gånger söker sig längst kanterna med inlägg på sin reslige striker Salech mot ett centrerat Djurgården. Sirius kommer få sina chanser vid kanterna och förhoppningsvis kan skaka fram lite hörnor. En del i taktiken mot Kalmar FF var också att gå på utsidan och etablera spel längst med kanterna och det känns som Sirius kommer spela lite på samma taktik här.

Speltips: Över 3.5 hörnor för Sirius till 2.20 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip