Speltips: Djurgården ht/ft (halvtid/fulltid) till 1.66 hos bet365

______

Första matchen efter uppehållet känns som den bara kan sluta på ett sätt. Djurgården som mår riktigt bra just nu klarade sig igenom ett svårt spelschema med starka resultat. Här möter de ett kaosartat Varberg, som inte vunnit en enda match i år, har tre avstängningar på nyckelspelare och dessutom har nu tränare Jocke Persson lämnat laget för AC Horsens. Ny interimtränare är Martin Skogman som till vardags agerar akademichef i Varberg.

Djurgården börjar se bättre och bättre ut, det är en klubb som mår bra både ekonomiskt och truppmässigt. Däremot hade man nog hoppats ha mindre marginal till både Malmö FF, Elfsborg och BK Häcken i tabellen efter 12 omgångar. Nu väntar en höst med både europaspel och Allsvenskan vilket kan bli slitsamt.

Gästerna Varberg har som sagt inte fått med sig en enda seger under de 12 första omgångarna av Allsvenskan. Störts av alltifrån skador till en alldeles för svag spelartrupp. Märkts att kvaliteten inte har räckt till med många chansartade nyförvärv som inte levererat. Frågan är bara vad som ska vända denna säsong?

Truppstatus Djurgården:
Elias Andersson ”klar” för Lech Poznan. Får spela denna match men tveksamt att spelaren själv och även Djurgården väljer att göra det.

Truppstatus Varberg:
Oliver Stanisic, Ismet Lushaku och Luke Le Roux är avstängda.

Nästan allt talar för en komfortabel hemmaseger

Varberg åkte på en rejäl överkörning av Elfsborg i genrepet med hela 6-1. Nu får man passa sig så det inte blir likadant när det handlar om poäng. Dessvärre räcker man inte till mot Djurgården med det manfall man har inför matchen och med tanke på Djurgårdens kvalitet så blir det en komfortabel seger. Jag tror Djurgården kopplar greppet tidigt i matchen med sin höga press och håller hela vägen.

Speltips: Djurgården ht/ft (halvtid/fulltid) till 1.66 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip