Speltips: Över 2.5 mål till 1.77 hos Expekt

_________

Efter ett kortare landslagsuppehåll är det återigen dags för den så underbara Allsvenskan. Dock så kanske inte uppehållet kom alltför lägligt för dessa två lag som nämligen har topp 3 bäst form i serien. Djurgården har börjat rada upp segrar och börjar sakta men säkert gå in i toppstriden. Medan Värnamo ser ut att lämna bottenstriden bakom sig. Det blir således en trevlig match mellan två lag med gott självförtroende som ska ta sig an denna uppgift.

Djurgården
Senaste match: IFK Norrköping - Djurgården 0-2
xG: 0.77 - 1.54
Skott/Skott på mål: 14/2 - 16/4
Possession(%): 44 - 56
Hörnor: 4-4
Det var ett stabilt Djurgården som inte lät sig luras av Norrköpings omställningar. Överlag en jämn match men där Djurgården skapade fler målchanser och hade en del med sig på 1-0-målet.

Värnamo
Senaste match: Värnamo - Elfsborg 1-0
xG: 1.09 - 0.74
Skott/Skott på mål: 13/3 - 6/3
Possession(%): 58 - 42
Hörnor: 5-7
Värnamo började matchen bra och fick även dra stor fördel av det röda kortet på Valdimarsson när han var ute på hal is i en utrusning. Det blev en komfortabel 1-0-seger där hemmalaget mest försökte säkra defensiven i andra halvlek.


- Hampus Näsström (IFK Värnamo) är avstängd.

- Noel Milleskog och Lucas Bergvall har börjat träna för fullt för Djurgården.

Ett Värnamo som vågar spela sin fina fotboll bidrar till en härlig matchbild på Tele2 Arena

Glädjande för Djurgården är att Kim Bergstrand är tillbaka efter att ha varit frånvarande under en tid av privata skäl. Vi lär få se ett högt pressande Djurgården på Tele2 som inte vill ge något andrum till Värnamo som är riktigt spelskickligt. Det har varit ett par spelare iväg på landslagsuppdrag som inte hunnit träna så mycket och där vi får se hur tränarna tänker i hur mycket speltid som ges. Värnamo är annars ett lag som verkligen imponerat där Kim Hellberg återigen styrt upp en frejdig och kreativ offensiv med väldigt mycket folk som hänger med in i straffområdet, medan de defensivt ofta vågar köra mer man/man-spel där det är lite på vinst och förlust. Det blir ofta underhållande matchbilder och det lär gå undan på Tele2 om Värnamo vågar spela ut sitt register. Känns som vi får se en offensivare matchbild och förhoppningsvis en del individuell briljans i man/man-spelet som mynnar ut i mål.

Speltips: Över 2.5 mål till 1.77 hos Expekt
This is the stats tab
This is the post tip