Speltips: Djurgårdens IF - BK Häcken

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2017-10-22 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 3.35
Tips: 2 asian hcp 0
2 asian hcp 0, eller insatsen tillbaka vid oavgjort/draw no bet på Häcken borta mot Djurgården testas idag.

Vinst för Häcken = Spelet sitter.
Oavgjort i matchen = Pengarna tillbaka.
Djurgårdenvinst = Förlust på spelet.

Tycker spelvärdet finns på bortalaget här. Trean mot fyran i tabellen och det skiljer blott tre poäng mellan lagen. För att ha en riktigt bra chans att nypa en Europaplats måste Häcken egentligen vinna här, så visst går det att argumentera för att krysset är "dött". En poäng är dock okej för DIF här - då de sitter riktigt bra till för att ta en Europaplats vid en pinne här.

Toppfyran rent tabellmässigt:

1. Malmö FF 27 18 6 3 58:25 60
2. AIK 27 14 8 5 43:20 50
3. Djurgården 27 14 6 7 51:29 48
4. Häcken 27 12 9 6 37:26 45

DIF var i bra slag inför landslagsuppehållet, men tappade möjligen lite momentum där. I återstarten föll de tungt med 2-0 borta mot Sirius. Ingen katastrofinsats, men det såg sämre ut än innan. Jag tycker att Kerim Mrabti saknas väldigt mycket då vi ska komma ihåg att DIF framför allt har en riktigt bra elva om hela truppen är hel (väldigt tunn trupp jämfört med toppkonkurrenterna). Om någon pjäs saknas - då syns det. Med Mrabti out hamnade väldigt mycket ansvar på El-Kabirs axlar - jag vet inte om han är redo för det. Han var väldigt bra när DIF var bra som lag - men jag är tveksam till om han kan lyfta ett lag mer på egen hand. Nu är Mrabti visserligen med i truppen igen, men frågan är hur hans status är då han inte spelat på en dryg månad. Skulle gissa på att han börjar på bänk. Lägg till att Gustav Engvalls form har sviktat.

Truppen:

1 Andreas Isaksson, Tommi Vaiho,
Elliot Käck, Jacob Une Larsson, Niklas Gunnarsson, Jonathan Augustinsson, Jonas Olsson, Marcus Hansson, Felix Beijmo, Jesper Karlström, Magnus Eriksson, Kevin Walker, Haris Radetinac, Kerim Mrabti, Kim Källström, Othman El Kabir, Gustav Engvall, Aliou Badji, Julian Kristoffersen, Tinotenda Kadewere

För BK Häcken kom landslagsuppehållet desto mer lägligt. De var väldigt starka i augusti + första halvan i september - men hade ett par hemska matcher just före uppehållet. Med ett par matchfria veckor fick de ladda batterierna samtidigt som de fick värdefull träningstid - bra med tanke på att de fick in rätt mycket nytt spelarmaterial under sommaren. Gjorde också en bra insats i återstarten (3-0 mot AFC var i underkant). Inga nya skador inför den här matchen. Har en stark defensiv och ett par vassa offensiva spelare som Yasin, Muhammed, Paulinho och en intressant joker i form av Ranegie.

Visst, DIF är väldigt bra i sina bästa stunder och är starka hemma. Tycker dock oddsen på hemmalaget är lite för låga. Häcken har tagit tre poäng färre än DIF sett över hela säsongen och är väldigt svårslagna. Jag funderar över vad Siriusmatchen gjorde med Djurgårdens momentum. AIK gick om i tabellen och nu riskerar de att tappa greppet om den Europaplats de haft i sin hand rätt länge.

All som allt - så här höga odds på Häcken är för bra för att blunda för i min bok. Stahre hade älskat att vinna här...
  Djurgårdens IF - BK Häcken
Spela på Speltips Djurgårdens IF - BK Häcken
Polsater - 22 Oktober 2017 - 08:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar